Pomoć obitelji s 5 djece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar avilla

    avilla

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    U mome mjestu  živi jedna draga obitelj s pet sinova. Prekrasni su. Ne žive baš najraskošnije,ali nikada se ne žale. Najstariji sin ima 14, drugi 12, treći 9, četvrti oko 3, a beba godinu i pol. Zanima me ima li netko odjeće koju bi im mogao pokloniti. Sve bi to, naravno trebalo biti diskretno. Ja bih mogla dati adresu, a da im vi posaljete i napisete nekoliko rijeci. Ja sam napravila bozicni paket, ali anonimno, jer ne zelim da im bude neugodno kad se sretnemo. Tvrdim vam, svi su im decki prekrasni. Najstariji krece u srednju skolu. Ja im se divim jer ne znam kako uspijevaju u svemu tome, jer samo otac radi,  zadrzati vedrinu i osmijeh na licu i tako lijepo odgajati djecicu. 
    Hvala vam unaprijed.

  • Avatar MamaTroje

    MamaTroje

    Broj poruka: 307

    Prijavi adminu

    Možda se mogu javiti Malom zmaju, udruzi koja djeluje iz Zagreba, ali šalje pomoć i u druge krajeve Hrvatske. www.malizmaj.hr

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.