Zašto svi ignoriraju tatu?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanavojvodic

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Odličan članak i daj Bože više ovakvih tata odnosno očeva!

  • mamaaaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Nas je tata super :) prva 4 mjeseca bebina zivota nije radio I bio je ukljucen u sve osim naravno dojenja…ali bi se znao ustati dodat bebu I nakon podoja vratit u krevetic…a sad beba ima godinu dana I tata mjenja pelene I sve ostalo…a kupanje je njihovo posebno vrijeme. ..tad mala mene ni ne primjeti :) 
    Znaci mi imamo tatu koji voli I birtiju I pivu a I sve ostale obaveze ;) dogovorom se sve moze :)

  • mona29

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naša srećica je od prvog dana tatina maza! Tata ju je i prvi vidio kod poroda…tata sudjeluje u svemu u potpunosti…

  • Avatar Tena9

    Tena9

    Broj poruka: 382

    Prijavi adminu

    Evo molim Boga da i moj bude takav..sada je ajako pažljiv ali brzo i odustaje od male djece..malo plakanja i on djete predaje nekom drugom…Nadam se da će uživati barem toliko koliko ja sada uživam u tuđoj djeci jer svoju još nemam.

    Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

  • RafiRaf

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moj suprug ke uključen u život naših dečkana od kad su bili u trbuhu. Išao je samnom na svaku kontrolu imao svaki put par pitanja na koja su mu doktori uvijek lijepo odgovarali. Bio na porodu i dobio sve pohvale. Od prve posjete pedici ima ravnopravno mjesto samnom. Nikad ga nitko nije zanemario. I da uvijek je rađe birao biti doma nego provoditi vrijeme po kafićima 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.