Zimske bebe/mame 2016./2017.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Miss_a89

    Miss_a89

    Broj poruka: 137

    Prijavi adminu

    Evo da imamo i mi mjesto gdje možemo razmijeniti iskustva i pratiti naše klince kako napreduju. Mame, javite se 

    [lilypie.com]

  • Avatar Irca

    Irca

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Pozz Miss_a89!!
    Evo da ti se ja javim. Mama sam bebača rođenog 02.01.2017., jako živahnog i pomalo zahtjevnog . I ja trebam neke savjete i pomoć ako može. Beba je na bebimilu, super napreduje i malo nas sad nosić zeza. Navečer ide spavati oko 21h (pojede 150ml), budi se oko 2 ujutro (opet pojede 150ml) i onda bude miran nekih sat vremena i počinje komešanje i nekakav polusan i buđenje oko pola 5,5. Zna nekad produžiti do 6 ako upalim nekakvu buku na mobu ali ni to nekad ne pomaže. Od kad smo došli iz rodilišta budi se u to vrijeme, samo je sad to komešanje postalo učestalije i napornije meni koja ga pokušavam uspavati jer se dižem svako malo da ga ušuškam. A preko dana spava u prosjeku 6h sveukupno. Ima li tko kakav savjet?

  • Avatar Miss_a89

    Miss_a89

    Broj poruka: 137

    Prijavi adminu

    👋 Irca. Ja ti nemam savjet jer se i moja curica tako budi. Zaspi u 8-8:30 i onda prvo budenje u 1 ili 2..kako koji dan. Nakon toga svaka 3 sata. Nadam se da ce uskoro izaciti taj jedan nocni obrok.

    [lilypie.com]

  • Avatar 5RA

    5RA

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Pozdrav 🤗 evo i ja cu se ukljuciti iako sam rodila 15.03., to vise ne smatram zimom vise proljecem 😄.
    Uglvnom eto imamo mj i pol i guramo iz dana u dan. Prva mi je bebica, dojim, mala lijepo napreduje, dobila je 1100 g u prvih mj dana i narasla 5 cm. 😍😍 Uglavnom sve je super samo sto nikako nece zaspati bez cice navecer i nikako nece spavati u kinderbetu. Samo uz mene. Navecer prije spavanja zna biti dosta na cici nekad bas jede a nekad je samo drzi u ustima kao dudu i to je uspavljuje. Ako se maknem izdrzi po 20 min i odmah udri plakat i samo je cica smiri. Ne znam sta da radim jer htjela bi je naucit da spava u kinderbetu koji je odmah do kreveta. Cak smo i stranicu skinuli tako da je odmah priljubljen uz krevet ali ne pali nikako…😔😔 samo da je cica pod nosom i da je priljubljena uz mene…
    Sorry malo dugi post…😦

  • Anabanana0

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Mozda da probas staviti majicu svoju koju si nosila u krevetic?

  • Avatar 5RA

    5RA

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Anabanana0

    Mozda da probas staviti majicu svoju koju si nosila u krevetic?


    Jesam probala sam. Razlika je samo u tome sto ne pocne plakat nakon 10 min nego nakon 30 min. 😂
    Sad si razmisljam mozda joj sad preko ljeta bude pretoplo pored mene pa joj bude pasalo da se malo odvoji. Mozda tad uspijemo…🤔 i naravno biti uporni i ne odustajat dok ne prihvati…

  • Avatar Miss_a89

    Miss_a89

    Broj poruka: 137

    Prijavi adminu

    5RA ja sam prvih 2 mj dojila i uglavnom je spavala s nama u krevetu. Onda sam ju pocela stavljati u krevetic kad bi vec zaspala i sad mi normalno spava u  svom krevetiću.

    [lilypie.com]

  • malo-sunce

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Bok cure! 
    Malo da podignem temu. U 2.mj sam rodila i decko mali od prvog dana doji, super napreduje. Sad su mu 4 mj i dalje fino papa. Ali htjela bih ga nauciti na bocu da jede moje izdojeno mlijeko da ga mogu ostaviti tati/baki kad negdje moram ici. Ali on ne zeli bocu ni vidjeti, plac i plac. 
    Imate neki savjet kako da ga naucim na bocu?

  • Avatar AmelieM

    AmelieM

    Broj poruka: 150

    Prijavi adminu

    Bok,mame super da i mi imamo svoju temu 🙂i ja sam prvu bebicu rodila 25.1..imali smo grceve i stalno je bilo uspavljivanje na rukama,to su bile muke.. ali sad se samo legnem pored njega,i za 2min cvrsto spava,onda ga prebacimo u kindac njegov..ali isto muku mucimo sa spavanjem,zubici ga muce i prdenje 😐 imate li vi problena sa zubicima? 🙂 i da dojim ga +2x AD..

    [lilypie.com]

  • Avatar AmelieM

    AmelieM

    Broj poruka: 150

    Prijavi adminu

    Malo sunce jel ima bebac dudu? Ja sam.kupila bocicu isto kao i dude sto ima jer drugu ni jednu nije prihvacao.. 🙂

    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.