Zivim vani, a zelim roditi u Hrvatskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mja

    mja

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Drage mame i buduce mame.
    Pisem vam iz inostranstva i puna sam pitanja. Naime, moj decko i ja zelim dijete i trenutno zivimo u dvije razlicite zemlja EU. Oboje smo Hrvati ali on zivi u Hrvatskoj a ja sam u Danskoj. Planiramo bebu i interesira me ako je neka od vas bila u slicnoj situaciji? 
    Prema danskom zakonu na porodiljni mogu 4 tjedna prije termina pa je moj plan odraditi trudnocu u Danskoj, u mjesec dana prije trudnoce preseliti u Hrvatsku i nakon toga ostati godinu dana u hrvatskoj  (jer mi je tu i obitelj i cijeli stu potpore kako se kaze).
    Interesira me ako je koja od vas bila u slicnoj situaciji, kako naci ginekologa koji ce voditi trudnocu zadnjih mjesec dana (privatni ili drzavni) a najvise od svega kako rijesiti sa HZZO-om?
    Hvala unaprijed, M :)

    [lilypie.com]

  • ninjo

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    iako je post stavljen “davno” jedan savjet..bjezi sto dalje iz HR neka se rodi u Danskoj i bude Danac a u RH kao turist

  • Avatar Omerta

    Omerta

    Broj poruka: 1479

    Prijavi adminu

    Bas me zanima kako je ovo zavrsilo. :)

    I mi smo na relaciji Zg-Cph. Prvu trudnocu sam vodila u obje drzave, a rodila sam u Hr zbog istih razloga i tu smo ostali skoro 3 godine. Proslo ljeto smo se vratili u Dansku, ali dolazimo u posjetu mojima otprilike svaka 3 mj. 

    Ako za tjedan dana ne dobijem m, onda cu moci pisati malo vise o vodjenju trudnoce u Danskoj. :D Cini mi se da su ovdje dosta opusteni oko svega, pa ne znam kako ce to meni panicarki odgovarati.

    Be the change you wish to see in the world..


Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.