4d ultrazvuk iskustva i kada je napravljen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Chazdllt

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    trudnocu vodim kod privatnika koji ima 4 d uzv,međutim,ja sam u 25 tjednu i jos uvjek me pregledava standardno,crno-bijelim , u patak imam zakazan pregled i namjeravam pitati kada ce me svecano pogledati na 4d. ima li netko iskustva?

  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Meni je 3D napravio sa 9,5 tjedana (ginekolog,ne Mickey Rourke ) i otada radi i obični 2D i 3D, a 4D ćemo imati sa 23 tjedna.Sve moje poznanice su ga radile između 22. i 25.tjedna,ne znam zašto tvoj čeka,pitaj ga ,pitaj

  • Chazdllt

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    pitat cu u petak  :-)             i

  • marijanalana

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Mi smo već gedali bebu na 3D, za 4D ćemo još malo pričekati, u prvoj trudnoći napravljen mi je sa 28 tjedana. Joj to ti je predivno, vidjet ćeš…  Mi imamo snimku djeteta kako zijeva i siše palac…ajme opet ću se rasplakati…

  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Evo,najfriža informacija od dr.koji nam je vodio tečaj- to vam je bacanje novaca, da dobijete slikicu i filmić i možete se svima hvalit kak imate lijepo dijete…
    E sad,donekle se slažem,a s druge strane,na 4D se mjere brojni parametri koji se na 2D ne vide (oni silni opsezi), onda,to je jedini ultrazvuk na kojem i ćaće kuže i vide kaj su napravili (vidi se to malo lišce,grimase,pokreti) ,i to je baš lijep osjećaj vidjet ga ozarenog i ponosnog,ma vrijedi 500 kn ..

  • Avatar Ljubav

    Ljubav

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    U 22tt sam bila na 3D…prekrasan osjećaj i vidiš puno toga,ali mi je doktorica rekla da se najljepše vidi između 34 i 36tt jer je tada dijete punašnije i ima potkožne masnoće.ja sam vidjela sve,ali je stvarno bila mala mršavica.ličeko smo vidjeli bez problema i odmah sam mogla skužiti kako usne ima na tatu :-) i na 2D ultrazvuku rade sve mjere samo nitko ništa ne govori već sam moraš ispitivati kao i za sve ostalo.ovako kada platiš dobiješ uslugu :-)

  • Lucia

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mi idemo svaki pregled na 4D uzv, i jedino sto mogu reci da je to nesto zaista prekrasno.  Prvi put smo  bili s 11+5 tjedana i nevjerojatno je kako se vidi to malo stvorenje. Preporucila bih svakome kome nije problem izdvojiti nesto novaca. 

  • Avatar MarijaR.

    MarijaR.

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    I mi idemo na preglede gdje svaki put gledamo na 4D i prekrasno je! Sad sam trudna 33 tjedan a prije 2 tjedna smo bili…gdje se vidi da nam sin ima moju bradu,tatinu oči,mrke obrve i facu posebno čelo,njegove ruke…ma do skoro sve vidiš!:-))) nemogu nikako usporedit taj ultazvuk i preglede koji su kod privatnika-kod kojeg tek sada idem u 2 trudnoći i ultrazvuk i preglede kod socijalnog ginekologa kod kojeg sam bila prošle godine-u 1 trudnoći i na kraju sam imala spontani pobačaj*

  • Avatar mySun

    mySun

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Ja sam bila na 4d sa 20 tj i tada je doktor napravio detaljan pregled svih organa i razvitka bebe. Sve skupa je trajalo negdje oko sat vremena i kostalo 500kn. Lijepo iskustvo! 

  • Avatar Ijerbic

    Ijerbic

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima!!!!
    Ja sam u 16tt i za koji dan idem na 4d ultrazvuk kod dr.Kosa  Da li mi netko može reći koliko on naplaćuje taj pregled?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.