Grudi nakon trudnoće i dojenja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Nakon polaganog prorijeđivanja podoja prije mjesec dana sam i konačno prestala dojiti. Zasad su mi grudi malkice manje ali gotovo pa iste kao i prije dojenja. Naravno mlijeka još pomalo ima pa me zanima nakon koliko vremena se “stabiliziraju”. Da li su vam se grudi promijenile? Od nekoliko poznanica sam čula da su im se smanjile/nestale, da su ko ispuhani baloni, vise i sl. Ok najbitniji posao su odradile sli svejedeno mi je bitno kakve su. Mame dojilice kakva su vaša iskustva? ;)

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Moja veća kći je sama prestala cicat tako da meni nije više ni mlijeko dolazilo nakon par dana. Samo kaj je meni jedna cica sama prestala radit nakon 8 mjeseci dojenja i ta se stvarno jako osušila :D Inače sam dojila 16 mjeseci i ta druga je bila skoro ista ko i prije, nije se puno promjenila. Sad dojim drugu curku, stara je 8 mjeseci, za sad mi obje isto izgledaju i zanima me kak bude kad ću prestat. Nadam se da se nebu opet ona jedna šljivica pojavila a ova druga da bude normalna :O

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Missha nemoj nas tak plasit :-P! I mene je malo frka kak bu to sve zgledalo poslije, ali da se razumijemo ne zalim ni dana dojenja, da me ne bi netko napao :-D.
    Moja susjeda nakon 2 sisavca kaze da joj je ostala citiram: koza bivsih sisa :-)
    Pa nek netko kaze da se nemamo razloga brinuti hihihihihi

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Hahaha :D Ja volim dojit jer od mlijeka izgleda ko da imam kaj :D Tak da se ne brini, ja ni inače nemam neko poprsje, al stvarno mi se jedna bila jako smanjila :D Al vidiš da je i ta prvi put pol manje radila :D

  • martina.sormazban

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Dojila sam dvoje djece,  15 i 13 mjeseci. Grudi su mi danas 5 mjeseci nakon prestanka dojenja puni broj ako ne i vise manje nego prije prve trudnoce :( prije sam imala 3.sad nisam sugurna jesu li 2. Ne vise jer nema sto visiti :( jos se nadam da ce se to s vremenom vratiti na isti broj jer mi je kilaza ista ko prije

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Dijete mi ima 6mj. Dojila sam samo mjesec dana i sad sam ravna kao daska. Inače sam imala male grudi, a kad sam dojila bila sam sretna jer su bile pune, a sad gore nego prije trudnoće!

  • Avatar Danijelaela

    Danijelaela

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    dojila 9 mj, i imam dosta stija :/ al dobro, nije tak strašno..

  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    meni se nakon dojenja dvoje djece osusile skroz…! inace i prije prve trudnoce nisam imala poprsje, nego jedva nekakvu minus dvojku, a sada….mislim da nema grudnjaka za mene jer je definitivno sama koza ostala… ne dira me to uopce, svoj najvazniji zadatak su odradile…sveukupno 2 godine dojenja!

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Dojila sam dvije godine. S prestankom dojenja su mi se grudi vratile u normalu kao i prije trudnoće.
    Nisu se objesile, nisu se vizualno promijenije, nisam dobila strije.

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Evo skoro 3 mjeseca nakon prestanka dojenja grudi su iste kao i prije, možda malkice manje što i nije loše hehe ne znam jel se prerano veselim al zasad sam zadovoljna!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.