Hemoroidi u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Dada32

    Dada32

    Broj poruka: 397

    Prijavi adminu

    Drage moje carice, navalite sa savjetima:

    danas sam se šokirala kad sam napipala “podstanara” na kojeg nisam računala.
    Naime, nisam imala problema sa zatvorom, čak sam u trudnoći napokon stolicu dovela u red (možda je samo par puta bila tvrđa, ali nisam se napinjala upravo zato da ne dobijem hemoroide). 
    I sad, odjednom, u 31. tj. - iznenađenje!

    Dobro, što je - tu je. 
    Kako sad dalje? Što se smije koristiti, a što ne? Kako uopće tretirati toga malog vraga da se ne pogorša? (redovita higijena se podrazumijeva).

    Za sad nije bolno. Hoće li se to promijeniti? Kako će to utjecati na porod? 

  • lusilu

    Broj poruka: 166

    Prijavi adminu

    E draga moja i ja sam u istoj situaciji isto ga dobila sad u 31tj.grozno.baš sam se nadala da ću bez toga proc kad ono danas sok!!!

    Lusilu

  • Avatar Nalah

    Nalah

    Broj poruka: 2037

    Prijavi adminu

    Mene malo grebucka nešto,mislim da je samo nadraženo od tvrde stolice,koja mi je ful tamna cijelu trudnoću! mislim da nije h.,mažem becutan vitaminskom kremom

  • Avatar pčelica9

    pčelica9

    Broj poruka: 350

    Prijavi adminu

    Meni je Boba naša preporučila mast Hemopropin jer je na prirodnoj bazio propolisa i vlažne maramice za hemeroide. Krema je super, meni je pomogla nakon dvije primjene, a maramice nisam uspijela nabaviti jer ih kod mene u ljekarni nisu imali, ali poslije mi je Boba rekla da ih ima i u DM-u i Mulleru pa probajte s tim.

  • Avatar clericova

    clericova

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    Imala sam i ja u trudnoći. Mazala sam sa Faktu, ali nisu prošli, samo su se znali smanjiti. Nije da vas hoću preplašiti al tek nakon poroda je bila balaja! Od silnog napinjanja iskočili su van ko orasi, a kasnije me kroz babinje bolili više nego mjesto šivanja. :(  Dva tjedna nisam normalno sjedila al ne zbog šavova nego zbog hemića. :/ I kasnije sam nastavila s istom mašću i smanjili su se al još uvijek nisu skroz prošli, makar ne bole više, ali ih još uvijek osjetim. Probajte ih rješiti prije poroda, možda ne iskoče ko meni. Sretno!

  • Avatar Mum of four

    Mum of four

    Broj poruka: 848

    Prijavi adminu

    Jao hemeroidi ,ja sam ih dobila u drugoj trudnoći i mislila sam da ću poludit.. Baš kao i Clericova šta kaže na porodu su mi izbili katastrofa nisam mogla ni sjedit ni stajat…Niti jedna krema mi nije pomogla,tek kad sam izašla iz bolnice mama mi je donjela kantarionovo ulje koje me spasilo,par puta sam stavila na vaticu i to držla neko vrijeme na hemoroidu i preporodila se…evo već tri godine ni traga hemeroidu

    https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png [lb1f.lilypie.com]

  • mama zana

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Hey Dada,meni je najvise pomoglo od svih silnih krema i maza,redovno pranje tj.poslije svake velike nuzde i mazanje s bakinom mazom: svinjska cista mast i nevenova mast zajedno pomjesane. Kosto moja baka kaze; dijete moje,to ti je priki lik,heh.

    Mama Zana 😊

  • Avatar Dada32

    Dada32

    Broj poruka: 397

    Prijavi adminu

    Cure, hvala vam! Probat ću nešto. 
    Clericova, baš mi je žao, pa jel ti ni sad nije ništa bolje??
    Sandra, jel to ono ulje od gospine trave? 
    Mama Zana, baš si me nasmijala, evo doma i imam svinjsku mast. 

  • mama zana

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Eto ga jos bolje kad vec imas,nista te ne kosta probati,ali budi uporna. Nadam se da ce ti pomoci kao sto je meni…. 

    Mama Zana 😊

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Dada meni su izbili u 38 tt, bila sam luda jer sam se vec bila poveselila da ih necu ni dobiti i onda ih dobijem tik pred porod. Ugl ja sam ih skuzila u pocetnom stadiju i zaljecila ih tako kaj sam stavljala ledene obloge (pod ledene mislim kocku leda drito tamo jelte), nije ugodno, stovise grozno je, ali je djelovalo. Povukli se nakon nekih 5 dana i sva sreca na porodu nisu skocili ponovno.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.