Kako bi izgledao vaš savršeni porod?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako bi izgledao vaš savršeni porod? Tri odgovora koja nam ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 27. veljače do srijede 5. ožujka u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna ‘Moja trudnoća’
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/moja-trudnoca-sto-vas-ceka-u-radaoni-1238 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    S obzirom da mi je ovo prvi porod, ne bojim ga se jer ne znam što me čeka. Ne mogu zamislit tu bol o kojoj svi pričaju. Zamišljam da u bolnicu krenem kad trudovi budu svakih 5 minuta, da kad dođem u bolnicu u smjeni bude netko od meni poželjnih doktora i babica, da me ne režu, da ne idem na drip, da nema carskog i da sve prođe u najboljem redu. Zar nisam skromna??? :D Naravno, bilo bi lijepo da mogu birati stolčić ili kadu, ali, nema toga u našoj bolnici :/

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Ja bi voljela da me trudovi ulove doma dodem u bolnicu i po mogucnosti da za pola sata rodim, bez dripa i natezanja od 12 sati,imala sam dva teska i duga poroda i sad si zelim za treci put muza kraj sebe i brz porod..

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    antonio


    Ja bi voljela da me trudovi ulove doma dodem u bolnicu i po mogucnosti da za pola sata rodim, bez dripa i natezanja od 12 sati,imala sam dva teska i duga poroda i sad si zelim za treci put muza kraj sebe i brz porod..

    Ja sam probala takav brzinski porod i mogu reć da me je bilo strah da ne rodim u autu :O Muža je bilo strah da mi vodenjak ne pukne u autu i na svu sreću je izdržao do rađaone :D 

    Treći prod bi bio ovakav- muž bi ovaj put bio samnom, a sve ostalo bi bilo kao u prva dva poroda, lagano, al ne prebrzo ko u drugom porodu… I da, taj treći put nebi pukla :D

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Uh buduci da mi je prvi porod dosao kao iznenadjenje (dosla na kontrolu i ostala roditi) za drugi si zelim: dobiti trudove doma i ostati doma dok ne bude jaaako mali razmak medju istima. Zelim da vodenjak sam pukne, da ga ne probijaju. Prvi puta nije bilo potrebe za dripom jer sam imala zvjerske svoje trudove kod kojih ni epi nije puno pomogla, pa si i za drugi zelim isto tako (mozda mrvu manje zvjerske). Zelim da NE puknem i zelim da me NE rezu. Ne zelim ni nalijeganje na trbuh, jer mi se bas nije nesto svidio onaj hematom koji sam imala poslije :-D. Osoblje na porodu bih si cak pozeljela isto.
    I znam da mnoge zene kazu da im je lakse bilo prohodavat trudove, e meni je bilo lakse lezat i opet bi lezala. I definitivno bih opet mm-a kraj sebe. E da i prvi je trajao 10 sati, pa bi drugi recimo bar upola skratila :-D.
    Mislim ako cemo iskreno, ja bi najradije da rodim, a da ne osjetim, ali svi jako dobro znamo da to bas i nije izvedivo… Tak da eto…

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • sonjica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Voljela bih da trudove dobijem kod kuće i lagano se pripremim i u bolnicu i tamo bez previše komplikacija porod prođe uredu bez obzira koliko dugo trajao.. :)

  • morena

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    mene očekuje treći carski rez,nije mi bitno vrijeme od ulaska u rodiliste pa do izlaska, samo nek mi prođe u redu, da bebica bude ok! e pa sretno mi! ;)

  • Avatar Miss_Miu

    Miss_Miu

    Broj poruka: 275

    Prijavi adminu

    Kako ja zamišljam svoj savršeni porod?! Hm, zapravo jako dobro i teško pitanje.. Iskreno još ni jednom nisam rodila i ne znam kako je to (po pričama bolno) al ja si moj savršeni porod zamišljam.. kao nešto što će doći samo od sebe. Bez poticanja trudova tj. dripova.. Da će mi vodenjak puknuti sam od sebe, na putu do bolnice. Naravno da će beba odmah u plač!! A, ja da svu bol zaboravim kada mi daju u ruke to malo čudo!! I da nisam napomenula, nebi svog muža uz sebe. Jer mislim da ne bi izdržao! Heheh :) 

    Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

  • yasmina

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kako me za 5 mjeseci čeka moj prvi prorod, mogu ga zamisliti samo na temelju dosadašnjih priča i iskustva drugih, ali svakako bi htjela da u bolnicu dođem sa trudovima,da mi pukne vodenjak, da sam dovoljno otvorena i čim manje rezana.Da uz sebe, osim svog muža, imam dobro osoblje i da se sve čim prije završi.Barem ću s tim očekivanjima krenuti prema rodilištu :).

  • Countess

    Broj poruka: 109

    Prijavi adminu

    Savršeni porod za mene može biti samo potpuno prirodni fiziološki porod bez medicinskih intervencija. S obzirom da kod nas još ne postoji “kuća za prirodne porode” bila bih zadovoljna da me puste da rodim kako meni odgovara, recimo na stolčiću :). Prvi porod je bio prirodan na moj zahtjev (plan poroda smo potpisali i ja i suprug), prenijela sam čak ali nisam dopustila nikakve intervencije sve dok je sve u redu samnom i sa bebom. Naravno, nisam naišla na odobravanje ali uspjela sam, ja i suprug smo bili uporni. Nadam se da će tako biti i drugi put.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.