"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Kada ste počeli s pripremama i kupovinom za bebu? Kindač, kolica, odjeća… Postoji li prerano??? Ako je vjerovati “babama” to se nikako ne smije početi prije nego se rodi. Ja nisam praznovjerna već nekako više prakticna i cini mi se da cu to obaviti sve prije zadnjeg mjeseca trudnoce. (onda ko slon više necu imati volje hodati po ducanima ;) )

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Dobar ti je plan i ne postoji prerano. Ja sam počela sa shopingom ubrzo nakon što sam saznala da sam trudna. Do sedmog mjeseca trudnoće imala sam sve za bebu. Ne mogu si zamisliti shoping u zadnjem mjesecu trudnoće a pogotovo nakon poroda.

    happy mum

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Slažem se s PeggySue, ništa nije prerano! I ja sam cijelu trudnoću kupovala pomalo kada god bi naišla na nešto zgodno. Mislim da sam tako nešto i uštedjela jer sam dosta toga nabavila na akcijama i nisam morala ništa nabrzinu kupiti.. 
    Zadnju stvar, koju sam kupila, bio je ormarić za presvalačenje i tada mi je trbuh već bio povelik i jedno pamtim da mi je već stvarno bilo teško hodati pa sam odabrala valjda prvi koji mi je došao pod ruku 
    Zato, uživaj u shoppingu, Zrinska!

  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Da li ste razmišljale ili možda imate platnene pelene???

  • marijanalana

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    zrinska


    Da li ste razmišljale ili možda imate platnene pelene???

    Hej Zrinska!
    S prvim djetetom nisam koristila platnene pelene a ne vjerujem da ću sa drugim…iskreno, ne treba mi gnjavaža sa dodatnim pranjem i sušenjem uz sve obveze koje moram napraviti u jednom danu, svaka čast mamama koje ih koriste!
    Što se opreme tiče…imamo sve od prvog djeteta i to mi je super…mislim da ćemo možda morati kupovati nešto od robice s obzirom da nam je prvo dijete curica a za drugo još ne znamo spol, malo previše imamo roze boje

  • sladja

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Hej…pa  što se tiče platnenih,namjeravala sam s drugim koristit ,al nisam ,a sad evo s trećim sam odlučila kombinirat pa sam nabavila nešto platnenih al imat ću i ove  pa ćemo vidjet kako će to funkcionirat…razgovarala sam s frendicom koja je koristila platnene i ona mi je sve objasnila…pa…kad počemo s korištenjem javim kako ide..

  • sladja

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    a što se tiče opreme,pomalo skupljam,imam još tri i pol mj do termina…što se tiče robice ugl ću uzet od sestre,kolica sam na njuškalu kupila,krevetić isto imam …ugl trebam još neke sitnice uzet i to je to

  • Avatar AnaST

    AnaST

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ja sam u 8. mj. trudnoće, sa konkretnom kupovinom sam poćela ovaj tjedan, tj kupujem stvari za rodilište, a za bebicu se spremam već mjesec/dva, naručila sam kolica prije mjesec dana, prije dva mjeseca sam dobla dosta robice i  krevetić, tako da moje stajalište je da zbilja nikad nije prerano. od 5/6 mj. trudnoće sam znala usput kupit koji komad robice koji bi mi se svidio.

  • mateja006

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    zrinska


    Da li ste razmišljale ili možda imate platnene pelene???


    Mi smo se definitvno odlučili za platnene pelne - zdravije za bebačicu (pogotovo ako bude osjetljiva na neprirodne materijale poput mame ;), jeftinije i ekološki prihvatljivije.
    U početku smo mislili kombinirati, no nakon što smo pročitali ovo: http://www.roda.hr/article/readlink/1745 [roda.hr], odlučili smo jednokratne koristiti samo u slučaju nužde.

  • mateja006

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Da li netko ima kakav savjet vezano uz stola za previjanje? 
    Sa ili bez kadice? Stol na kojem je beba okrenuta po dužini stola, ili po širini?
    Stol koji je ujedno komoda, ili nešto sklopljivo?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.