Trudna na moru

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MumToBe

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Drage trudnice, u sedmom sam mjesecu trudnoće i spremam se na more. I ne mogu dočekati da uđem u more i više ne osjećam tu težinu 
    Ima li još koja ljetna trudnica? Kako podnosite vrućine? Znate li do kojeg mjeseca se mjeseca smije kupati u moru? Imate li neke savjete na što bi trebala pripaziti?

  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Ja sam bila ljetna trudnica i skoro cijelo ljeto sam bila na moru, kupala sam se no nisam se previše izlagala suncu. Prije sam se posavjetovala sa svojom doktoricom koja mi je dala par uputa, dakle, da ne budem predugo u vodi, pogotovo ako je hladna, da biram plaže sa manje ljudi, da mijenjam  kupaći kostim nakon kupanja (što i većina inače žena radi). Što se sunca tiče savjetovala mi je da ga izbjegavam odnosno kod izlaganja suncu zaštititi se visokim faktorom, pogotovo lice i trbuh, nositi šeširić. Ja sam još dodatno zaštitila trbuh pareom. Naravno, to sve može pod pretpostavkom da je trudnoća uredna i bez komplikacija. Uglavnom, more mi je zaista olakšalo te zadnje mjesece trudnoće, zato uživaj!

  • branka

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Ja sam se kupala u moru dan prije poroda i to mi je sve bilo skroz normalno. Zezala sam se tad da vodim bebu na kupanje. A svoju ginekologicu sam dva mjeseca ranije pitala i mogu li se kupati u rijeci pa je ona rekla da da, kao nešto sasvim normalno, pod uvjetom da se ja ugodno osjećam, tj. ako bi bilio neugodno hladno, naravno da neću forsirati kupanje. A u moru mi je tih zadnjih dana stvarno bio gušt, bilo je jako toplo, pa vjerujem da ćeš i ti uživati 

  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Mi smo se evo nedavno vratili, ja sam u 27.tjednu i bilo je fenomenalno…Plivanje,šetnja i morski zrak,nakon toga se osjećaš preporođeno..
    Što se tiče plivanja,ako je inače sve u redu i ne moraš mirovat,toplo ga preporučuju zbog kičme,cirkulacije,trbušnih,leđnih i nožnih mišića koji ti najviše trebaju..
    Savjetuju samo ono što bi inače mi žene trebale prakticirat,a to je izmjena badića  ‘mokro u suho’

  • hanatres

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Termin mi je bio 24.07.2013. a mi smo otišli na more 27. i vratili se doma 28. a 30.07 sam rodila. Odlučili smo otići, torba je bila u autu sa papirima pa što bude biti će. :)

  • Avatar Lilica

    Lilica

    Broj poruka: 1031

    Prijavi adminu

    ja cu ici u 30. tt na more i mogu vam reci da se bas veselim, imam osjecaj da ce mi to bas olaksati i trudnocu a mozda i porod. fino cu polako plivati i uzivati, ma ne mogu docekati 

  • Avatar piper

    piper

    Broj poruka: 674

    Prijavi adminu

    da malo podignem ovu temu sad kad nam se bliži godišnji i ljetovanje
    jeste planirale kupovati trudničke badiće ili budete iskoristile ove klasične od prije???
    ja baš sinoć probavala prošlogodišnji i još uvijek mi dobro pristaje…jedino mi je buša “otvorena” pa si sad razmišljam dal mi se isplati davat novce za taj trudnički badić koji ima ono pokrivalo za trbuh…mislim što se mene osobno tiče meni nesmeta ak mi se trbuh vidi al su ljudi malo naporni jer odmah svi bulje pa možda jedino zbog tog je taj trudnički malo prihvatljiviji…kakva su vaša iskustva/mišljenja???

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Samo ti prošeći svoj trbuščić, još si nešto i nacrtaj na njega  pa neka svi gledaju!!!

  • Avatar DarijaZ

    DarijaZ

    Broj poruka: 1432

    Prijavi adminu

    …iskreno, ja nisam ni znala da postoji trudnički badic?! 
    nisam mislila kupovat novi, onaj proslogodinji je super ( a i “novi” je, kupila ga proslo ljeto) , i stanem u njega….sad cak imam i cice u njemu, pa mi je to super

    a ovo sto se tice buljenja drugih u trbuh i to….necu se previse zamarat, idemo seka i ja more ( obje smo trudne), pa vjerujem da cemo biti “zanimljive”, ali boli me dupe
    a i uostalom, zasto bi ti trebala pokrivati svoj trbuščić sa tim pokrivalom….??? budi ponosna na njega!

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ajme kaj budu još izmislili :D A ondak nek i za nas rodilje naprave visoke gače, da nam se trbuh ne vidi :D :D :D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.