Vitamini i minerali u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    drage trudnice i mame, imam pitanjce vezano uz dodatke prehrani.primjetila sam da svaki ginekolog ‘gura’ neke svoje ,pa su tu elevit,pregnital,prenatal i sl.što vi uzimate i što bi mi preporučile ?

  • marijanalana

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    ja sam prvi put pila prenatal od natural weltha, drugi put mi je ginekologica napisala elevit no nakon prve kutije kupila sam prenatal, jer te kapsule lakše gutam i nakon elevita imala sam neki osjećaj mučnine u želucu.

  • Avatar malina

    malina

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Draga Mamilyn, ja sam uzimala Prenatal od Solgara kroz cijelu trudnoću, a i poslije uz dojenje. Uz to sam pila i omega-3, a moja ginekologica mi je jednom preporučila neki dodatak prehrani za trudnice koji sadrži dosta omega-3 i -6, ne mogu se sjetiti kako se zvao, u rozoj je kutiji, francuski proizvođač čini mi se, pa sam popila jednu kutiju toga, ali sam onda opet nastavila sa Solgarovim Prenatalom jer, iako nema omege, ima puno više ostalih vitamina i minerala.

  • Avatar vampy.junior

    vampy.junior

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Prva 3 mjeseca samo folnu, kasnije prelazim na Elevit. Vidjet ćemo da li će mi odgovarati.

  • Avatar bugica

    bugica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Moja ginekologica je pobornoca sto manje kemije u trudnoci a i ja se slazem s njom, tako da za sad ne uzimam nikakve umjetne vitamine, samo jedem puno svijezeg voca i povrca. U 11 - 12mj. kada ne bude toliko voca planiram piti prenatal od dietpharma koji sam dobila u poklon paketu. Sada katkad pijem sumeci magnezij radi probave.

  • malamimi19

    Broj poruka: 33

    Prijavi adminu

    i meni je ginekolog rekao da uzimam vitamine, ali nije rekao koje, neka sama izaberem, i ja otišla u ljekarnu, pitala farmaceutkinju, ona mi preporučila par vitamina, i odlučila sam se za centravit prenatal. kutija sa 30 kapsula i tableta (omega 3 i vitamini-svakih po 30 se dobije) košta 106kn

  • Avatar mySun

    mySun

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    I ja koristim Centravit prenatal i moram priznat da mi jako dobro pasu i od kad sam ih pocela koristiti prestale su mi i mucnine i puno bolje i zivlje se osjecam. Moj + za njih!

  • sretna

    Broj poruka: 2906

    Prijavi adminu

    Ja koristim elevit i super mi je

    [lilypie.com]

  • Avatar kisica

    kisica

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    U prvoj sam pitala Prenatal, sad mi je ginekologica uvalila Elevit. Kupila sam ih, probala, i nakon što sam popila tu kutiju kupila sam si Prenatal :)

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Nisam uzimala niti folnu niti ikakve dodatke i sve je bilo sasvim u redu. Dobila sam i podršku svog ginekologa. Nemam ništa protiv, vjerojatno ne može škodit al činjenica je da kad trudnica uđe u ljekarnu tamo će vam ponudit barem 10 preparata koja se preporučaju u trudnoći. Hm..ili mi se čini ili je to dobar biznis? Smatram da smo u odličnom podneblju i da imamo raznovrsnu prehranu te je to sasvim dovoljno.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.