Neslaganje djece u vrtiću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar marija.cuk.9

    marija.cuk.9

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Curica mi je s nenavršene 3 god krenula u vrtić u 9.mjesecu. Inače jako živahna, zaigrana, vesela i uvijek spremna prihvatiti svako dijete u okolini, u zadnje vrijeme primjećujemo kod nje nedostatak volje da ode u vrtić, ljuti se na drugu djecu, primjetili smo da ne želi pričati ni o čemu što se događa tamo, eventualno prije spavanja sama nešto spomene. Prilično smo zabrinuti, s razlogom ili ne, da ju djeca odbacuju, a teta je spomenula samo 2 curice koje ona “voli”, te pokoji dječak s kojim se igra.. U početku je dvojicu ugrizla, a inače nikad ni u obrani ne bi to učinila, radije se prva povuče, no to se nije više ponovilo. Molim savjete i iskustva, jer se bojim da je tamo jedino nesretna ili su to samo naše pretjerane strepnje. Hvala unaprijed!

  • nina.thedogwhisperer

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Moja je isto bila krenula s 3 u vrtic.isto je vesela I vedra ali se uvijek drzala sama I igrala mozda s jednim dvoje djeteta. Teta je govorila da je to vrijeme prilagodbe I da svakom dijetetu treba vremena a koliko je to vremena to je individualno. Mi smo joj olaksali time sta smo je stavili u poludnevni, ali mogli smo to izvest jer su nam none pomogle..to je trajalo vise manje cijelu prvu god, sli nikad nije bils tuzns ili nesretna. Nakon ljetne pauze krenula je super srertna I sad sa 6 zadnja godins, ima puno prijstelja. Znam jos djece kojoj je ta prva god bila tako malo “usamljenicka”. Daj joj mslo vremena, pricaj cesyo s tetama I s njom. I vidjet ces da ce biti ok.

  • Avatar marija.cuk.9

    marija.cuk.9

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Nadam se da je tako, ponovno sam s tetom detaljno pričala, također me dosta utješila. Sa kćeri puno pričamo, i podosta toga ona ispriča, možda čak i mi sve predoslovno shvaćamo, pa i preuveličamo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.