Kada je vaše dijete dobilo svoju sobu/ krevet?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ColleenSr

    ColleenSr

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav svim mamama i tatama na forumu. :)
    Ovako, mene zanima kada ste prestali koristiti kinderbet. Moj malac ima tri i pol godine i još uvijek spava u kinderbetu. Kinderbet je dosta velik, pa nije da nema mjesta, ali ja mislim da bi već polako trebali kupiti veliki krevet…
    Kada su vaši mališani dobili svoj pravi, veliki krevet?
    Unaprijed hvala svima! :)

  • Crvenkapica

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    iskreno, mislim da ne treba žuriti s kupnjom velikog kreveta jer maloj djeci obično treba ogradica na krevetu. kada kupujete krevet obično morate kupiti i ogradicu koja štiti dijete od pada s kreveta. kod kimbača se bar ne morate bojati da će biti padobranac….. :))) iako 3,5 god hm… dovoljno je velik… pa…ako spava mirno i nije vrtiguza kao moja kćer, mislim da je vrijeme za krevet

  • Avatar nata34

    nata34

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Moj L. je navršio 3 godine u srpnju,svoju sobu i svoj veliki krevet ima od ovog proljeća,dakle sa nepune 3 god. se preselio u svoju sobu.
    Našu odluku o preseljenju požurila je moja trudnoća,nismo željeli da ga selimo iz sobe par dana prije nego beba dođe,te smo o novoj sobi počeli pričati s njim kad sam ostala trudna.
    Uključili smo ga u kompletan proces uređivanja sobe,tako je pomagao tati kod bojanja zidova (to mu se jako svidjelo ),išao je s nama u kupnju namještaja za sobu, sam si je izabrao krevet i jedva je čekao da ga dostave. Za sobu se počeo pripremati i prije,kune koje bi dobio od nas,baka i sl. stavljao je u kasicu i pričao da će kupiti sobu s tim kunama.
    Kad smo uredili sobu,odmah je popodnevna spavanja imao u svojoj sobi,htio je i noćna,ali smo mi bili u strahu što ako se probudi,pa nas nema i sl. Mi smo radili više problema nego on . Inače je dijete koje kad mu se dosta priča o nečemu brzo prihvati novu situaciju,tako da sa preseljenjem zbilja nije bilo problema.

  • Avatar ColleenSr

    ColleenSr

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Hvala vam, cure. :)
    Crvenkapica, moj malac JE vrtiguza! :D
    Uvijek iz krevetića dolazi meni u krevet i onda se svi guramo. Iako stane u krevetić, voli se po noći premjestit nama, to je radio i prije. Mi smo ipak odlučili još malo pričekat. :)

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Naša cura se preselila iz našeg kreveta u svoju sobu s nekih 20 mjeseci jer sam bila trudna i htjeli smo ju naviknut na njenu sobu jer nije htjela spavat u kindiću. Odmah je dobila veliki krevet i za čudo nije ni plakala ni protestirala, muž je prvu noć iz straha spavao na podu u sobi :D Ljepo je spavala u svojoj sobi, dolazila je k nama u jutro oko 6 još malo odmorit. Eh, kad se beba rodila, sve se poremetilo, htjela je opet k nama u krevet, većinom se još budi više puta od bebačice jer bi se išla igrati, jesti, piti, van, k baki… Svašta, samo nebi spavala :D Zato tata ima nju po noći, a mama bebačicu :D

  • anapa

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    mi smo našeg isto preselili u vlastitu sobu, u krevet, prije navršene 2 godine radi moje trudnoće i super je prihvatio, čak i bolje spava… no mi smo već ranije maknuli rešetku s kimbača jer je jadan toliko udarao glavom da bi se probudio po nekoliko puta noću tak da je krevet super, zaštitnu ogradicu ima i spužvu sam stavila uz zid, i plovi po njemu u svim smjerovima cijelu noć…no istina kad je došao braco je dolazio k nama svaku noć, al sad se i to već prorijedilo i spava više manje u svom krevetu, osim kad mu ga tata zauzme :-D i začuđujuće s obzirom da stvarno jako nemirno spava pao je samo jednom, jedino ga sad moram počet u vreću (baš naručila neku s nogavicama) stavljat jer nema tog pokrivala koje može na njemu ostati…

  • Avatar ivana251

    ivana251

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mi smo i prvo i drugo i treće od navršenih godinu dana premjestili u standardni krevet i vlastitu sobu,s time da je najmlađa i ranije preselila sa kinderbetom,a potom i u krevet ubrzo. Miran san i njima i nama:-))

  • Nikikiki

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Početkom prvog mjeseca smo se preselili u novu kuću i našem klincu od tri i pol godine smo odmah uredili sobu. Krevet je na kat, još od njegovog tate (naravno preuređen) ispod kreveta su igračke, a ja sam mu napravila( sašila) naprijed zastor od gusara i napravila sam mu krov. Jako je sretan, ali još uvijek voli zaspati kod nas u krevetu. Nakon kratkog vremena ga prebacimo u njegov krevet, a po noći se sam samcat spusti po lojtrici dole, ode na wc i onda dođe kod nas. Ja ga čujem svaki puta, ali ga ostavim da se sam malo trudi. Nikad, ali baš nikad nije pao.
    Nekad jednostavno ostane spavati kod nas (kao noćas)  kad se poželimo maziti svi zajedno i spavati vikendom duže :-)

  • Avatar Evvie

    Evvie

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Prva cura je počela spavati u svojoj sobi kada je počela spavati čitavu noć,sa otprilike 4 mj. Imamo mali stan tako da kao da je bila sa nama u sobi :) ,a opet je imala svoj prostor. Na normalnom krevetu je počela spavati sa 3 god. …..dva puta je pala sa kreveta tj.prve dvije noći,i nastavila spavat na podu kao da se ništa nije dogodilo :) . Od onda je sve ok,ne pada sa kreveta makar spava u 1001 pozi…. Mlađa cura ima uskoro 5 mj. i još uvijek se tu i tamo probudi kroz noć tako da je još uvijek sa nama u sobi. Čim počne bolje spavat selimo ju kod seke :) …..

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Naša cura (3,5) je svoj krevet dobila sa nepune tri godine. Već pola godine spava u njemu (ako se to tako može nazvati-jer skoro svaku večer dođe kod nas u krevet ). Ogradicu joj nisam stavljala jer sam smatrala da će vrlo brzo naučiti koliki prostor ima u svom krevetu.
    Za svaki slučaj sam pored kreveta na pod znala staviti jastuk ili deku za slučaj da padne, ali to se nikad nije dogodilo.
    Zanimljivo da kad spava s nama-jako se vrti po krevetu, a kad je sama-onda spava vrlo mirno.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.