Pospremanje igračaka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Mame i tate, kad se može očekivati od djeteta da posprema igračke za sobom?Moj malac će uskoro tri godine, može li on u toj dobi shvatiti pospremanje igračaka kao neku svoju obavezu?

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Naravno da može. Moj sin će u rujnu napuniti tri godine i već ga dulje vrijeme učim da iza sebe mora pospremiti igračke. Doduše, to moram ponoviti 100 puta, ali na kraju ipak posluša i pospremi

  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Mi uglavnom pospremamo igračke zajedno i jedino tako želi sudjelovati u pospremanju, to pospremanje igračaka je kod nas prava drama i uopće ne kužim zašto. Ponovim i ja njemu bezbroj puta nakon čega se rasplače…no i dalje ne pospremi igračke, e onda poludim i razljutim se no malac i dalje ne posprema. Sad ne  znam jel to neka njegova manipulativna metoda ili možda nemam dobru taktiku ili čak oboje.

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Ma i kod nas se to ponekad pretvara u dramu, ali mislim da to više ovisi o tome je li sin u tom trenutku umoran.. Nekada zna i glumatat da plače misleći da će se izvući, ali ubrzo skuži da nema šale tako da mislim da je tvoj malac vjerojatno naučio malo manipulirati  I moj je skužio da tako može s bakom je kod nje nikada ne želi ništa pospremati.
    Nekad bi najradnije počela vikati, ali se stvarno trudim da ne poludim…Ako mi se baš ne da sto puta ponavljati, onda mu kažem da ćemo ih skupa pospremiti i onda obično odmah posluša. Mislim da je za to pospremanje potrebno puno, puno strpljenja…Sretno!

  • Avatar kisica

    kisica

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Mislim da može. Ja nisam neka stroga mama, ali oduvijek sam napominjala malenom da nakon igre svoje pospremi i oduševljena sam, jer je tako od malih nogu. Tj.od kada se počeo igrati sa njima. Odigra se, pospremi bez riječi. To je shvatio kao obavezu neku, nešto uobičajno i nemamo problema sa time :)

  • Avatar mommy

    mommy

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Kod nas je kao i kod kisice.Od pocetka smo napominjali i toliko joj je uslo u naviku da se ne sjecam kada sam joj zadnji put rekla.Soba joj je kao apoteka.

  • Avatar Lady_Camomilla

    Lady_Camomilla

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Kod nas ide pospremanje ovisno o njegovom raspoloženju! :D Nekad sve bude besprijekorno a nekad površno, nekad mu se ne da i ne želi. Onda koristimo foru “Idemo zajedno, ja ću sve žute igračke, ti sve crvene, ja ću ovo, ti ćeš ono, tko će više nabrojati i skupiti…” i tako uspijemo!

  • Avatar Walternerm

    Walternerm

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    moj sin od 6 god nekad pospremi bez problema,a nekad se moramo natezati tko i kad.ali učim ga da mora sam jer će uskoro i u školu pa mu to spominjem,sad ide u malu šk.i to s veseljem,pa mislim da će tako biti i u buduće.

  • Avatar račica

    račica

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Moja je upravo napunila 3g i posprema za sobom sama skoro pa svaki put (kad je pospana i umorna, onda je treba podsjećati). Naravno da je trebalo vremena i upornosti da dođemo do ovog stupnja - dugo vremena samo zajedno pospremali, pa smo je opet neko vrijeme morali stalno podsjećati. A sad, neki dan kad smo bili kod bake, sama je sve igračke pospremila koje je razbacala skupa sa rođakom (bez da joj je itko išta rekao), i još se ljutila na njega kad je on opet izvadio jednu igračku koju je ona već spremila

  • lucky79

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Mi smo našeg aktivno počeli poticati na pospremanje od druge godine i sad s tri godine sam posprema, a tako ih uče i u vrtiću, čim se s  nečim završi igrati, odmah se to sprema na mjesto. Ranije smo spremali skupa i trebalo mu je sto puta reći, a sada je već dovoljno sazrio da to može i želi napraviti sam. Samo treba biti uporan.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.