Prehrana u vrtiću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Kako ste zadovoljni prehranom u vrtiću? Meni se nekako čini da od svih onih najavljenih promjena, odnosno uvođenja zdravih jelovnika, nema ništa.. I dalje su na meniju kojekakve salame, pržene ribe, linolada, bijeli kruh.. 
    A i kad dijete dođe iz vrtića, slobodno mu mogu skuhati još jedan ručak koliko je gladan.
    Kakva su vaša iskustva?

  • KARLITA24

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moji u vrtiću ne jedu ništa, iako tete kažu da jedu, sve pojedu…ne vjerujem! Toliko su gladni kad dođemo po njih da već u autu traže komad kruha, užas! Znam kako jedu kod kuće, uz crtić, slikovnice, tako da sam sigurna da tamo ništa ne pojedu…Zato i jesu stalno bolesni, imunitet slabi i eto virusa i bakterija…a da ne govorim o zagušljivom i prostoru punom vlage u kojem svakodnevno borave tamo… Primjer, moja curica ne jede pahuljice koje im često daju za doručak u vrtiću, navodno ih pojede bez mlijeka, i eto, to je doručak…prestrašno! Tete se ne trude dovoljno,  nezadovoljna sam njihovim radom, al jednostavno nemam drugog izbora…

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Ja sam kod nas zadovoljna prehranom…doduše, zna se desiti za doručak nutela, salama (hrenovki i pašteta nikad nema! ), ali to nije često. Teta koji put sama djeci ispeče nekakve kiflice, krafne (iz pećnice-ne iz dubokog ulja)… Torte za rođendane teta radi sama.
    Ručak je isti za sve vrtiće u gradu i stvarno je dobar, razne maneštre, kuha se proso,leća, ječam i druge žitarice, uvijek ima nekog povrća. Petkom je uvijek riba, oslić, srdele i sl. Nikad do sad nisu bili oni riblji štapići npr…
    Tako da, generalno sam zadovoljna. Doručak bi mogao biti i bolji, al dobro-ja joj ujutro prije vrtića dam voće, pa kompenziram na taj način. Dok je bila mlađa i ranije se budila-svako jutro je doma doruckovala, a sad ipak duže spava i ne želi odmah jesti pa joj barem voće uvalim

  • Jadore

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Uopće nisam zadovoljna prehranom, Na jelovniku su često paštete i parizeri, riblji štapići koji plivaju u ulju, a juhe su one iz vrećice.  Kad je špinat na repertoaru, onda je to zaprška sa tu i tamo mrvicom špinata. Sve se sprema na hrpetini zaprške. Pravilo je da roditelji djeci donose GRICKALICE ili voće. Ja nosim voće i onda me svi čudno gledaju.

  • nightwalker

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ako dobijemo krecemo u jaslice od 9.mj, cini mi se ok jelovnik,imat cemo skoro 2.god tad. Nego pitanje, kad djeca u jaslicama idu spavati? Tnxxx

  • Avatar ivancica1980

    ivancica1980

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja Klara ide već 4 godine u vrtić u Petrinji i jako sam zadovoljna i prehranom i tetama. Kad nešto dijete nije jelo, rekle su bez ikakvih okolišanja. Ako ništa drugo najčešće su znale nagovoriti dijete da bar moči kruh u juhu i to pojede. Jelovnik im je super, a paštete ili kinderlade se najčešće dobiju za užinu prije polaska kući.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.