Prirodni pripravci za dječje tegobe

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koristite li prirodne pripravke u liječenju dječjih tegoba i koje?

    Tri odgovora koje ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 19. prosinca do srijede 25. prosinca u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna Jadranke Boban Pejić “Za bebe i djecu 2 - Prirodni pripravci za cjelovitu njegu i očuvanje zdravlja”.
    Saznajte više: https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/zdravlje/prirodni-pripravci-za-djecje-zdravlje-1050 [klokanica.24sata.hr]

  • vida07

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    trenutačno dajem sirup od borovih iglica za kašalj, a davala sam i maslačkov sirup za bronhitis.

  • dorryy00

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Za bebu od 10 mjeseci, ne dajem nikakve pripravke, jer neznam što se može davati, a starijem sinu od 4 godine, sljezov korijen i puno vitamina c putem sokova i voća!

  • Avatar Lavander

    Lavander

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Za produktivni kašalj čaj od bazge da rastvori sluz koju djete ne zna iskašljati, za bakterije koristimo ionsko srebro (tu smo u eksperimentalnoj fazi)-riješavamo streptokok pneumonie, za proljev -sok od drijena, za trbuhobolju čaj od kopra i komorača, za gripu tj. virusne prehlade sirup od bobica bazge, za svakodnevnu okrjepu čaj od majčine dušice,mente,zečjeg trna,jaglaca i još svačega nečega  i sve to nam beru i rade baka i deda u Lici :-))

  • username1982

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    čaj od korijena lotusa za kašalj tj. da rastvori sluz; spirulinu umiješanu u koprekov laringo med uvečer prije spavanja-za bolji imunitet; kozji propolis u prahu ujutro natašte-također za imunitet; sok aronije za bolju krvnu sliku; jednom godišnje napravim sirup od mrkve, cikle, jabuke i limuna u medu; sirup od bobica bazge za dišne puteve; echinacea kapi kod prehlade; ulje češnjaka/vrbe za uhobolju (willow/garlic); oblozi od senfa na prsa kod kašlja…..ovo je samo dio našeg arsenala :-)

  • JENNY1

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Isprobali smo da kod začepljenog nosića i otežanog disanja pomaže krema od majčine dušice koju namažemo u tankom sloju na predio prsa. Također u isparivač nakapamo par kapi prirodnog biljnog ulja na bazi metvice i kadulje pa lijepo ispuni cijeli stan mirisom te beba lakše spava noću.

  • Avatar darinka007@live.com

    darinka007@live.com

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Lijek za sve sam pronašla u biljci pazikući. Za probavne smetnje, zatvor i upale grla napravim čaj od pazikuća. Začepljene nosiće namažem sa masti od pazikuća, a kod upale uha ukapam par kapi svježeg soka biljke u uho. I još štošta liječim s njom (opekline, rane a i stala sam u kraj s ubodima komaraca od kojih bi moje dijete čitavo nateklo). Pokazalo se vrlo uspiješnom stoga sam je posadila svugdje po kući i okućnici.

  • marijanagrgin88

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Evo kod prehlade kad je začepljen nosić, suh zrak ili slično kad beba spava poviše krevetića a što bliže bebinoj glavici staviti prepolovljen luk (crveni). Našem malenom uvijek pomogne a i mami kad je prehlađena, otvori dišne puteve, nosić ne curi i slobodno se diše. prehlada uvijek brže prođe

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Moja curica od 5 i pol godina  često ima suhi kašalj po zimi,jako dobar nam se pokazao čaj od bazge i šipka, a  često koristimo propolis ,par kapi na žlici meda to je stvarno jako djelotvorno, inače svaki dan pijemo čaj od koprive .

  • bruna2

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Moj sin od roďenja ima veliki problema sa disanjem,tj. Ima velike angine i treci krajnik mu je toliko velik da svaka mala prehlada stvara nam velike problem. Vec cetiri godine se borimo stim probali smo sve prirodne i medicinske preparate ali malo sta nam je pomoglo. Nocima dok spava dolazi mu do prestanka disanja,hrkanje nenormalno i borba za zrak. Nekako nam je najvise pomoglo oprana svinjska mast stavim mu nos i onda imano par sati normalnog sna. Objasnjenje doktorice je da mu taj treci krajnik kad ima upalu toliko naraste da mu zatvori disne putove. Eto raspisala se ja ali savjet strucnjaka bi nam uvelike pomogao. I jos da recem nedaju nam da vadimo angine jer da bi onda imao ucestale upale pluca. Pozdrav.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.