Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 18. travnja 2024.

DV Regoču oluja je srušila veliki orah i trebaju im suncobrani - dok ne poraste drveće koje su posadili

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom četvrtog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. travnja do 30. travnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu u vrijednosti od 2000 eura.

Glasajte za DV Regoč

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Regoč, Babina Greda

Mi imamo novi mali vrtić. Imamo prekrasno uređeno dvorište s novim spravama. Svojim smo malim rukicama posadili stabla, koja će jednog dana nekoj novoj djeci raditi hlad.

Imali smo i jedan veliki orah, koji nam je pravio sjenu u ljetnim mjesecima. Imali smo i četiri velika suncobrana, pod kojima smo se igrali čitave godine.

A onda je došla oluja i porušila naš orah, polomila naše suncobrane.

Naše je drveće još uvijek premaleno i ne možemo se skriti u njihov hlad.

Želimo si kupiti nove suncobrane ispod kojih ćemo gledati naša stabla kako rastu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.