Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 18. travnja 2024.

U DV Cvjetnjak je ugođaj takav da i roditelji požele ostati! Ali znaju da im treba malo osvježenja...

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom četvrtog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. travnja do 30. travnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu u vrijednosti od 2000 eura.

Glasajte za DV Cvjetnjak

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Cvjetnjak

Ovo nije obična priča o vrtiću, ovo je vrtić koji sam za sebe priča priču jer u njemu borave mali anđeli i malo veće loptice. Kad uđeš u dvorište tog vrtića, osjetiš duh dobre volje jer s lijeve strane stoji mala kapelica, a dvorištem vrtića se proteže najljepši smijeh toliko uhu ugodan da poželiš kada pokupiš svoje dijete ostati na par minuta da se malo „resetiraš“ od posla i gužve u prometu. Tu djecu čuvaju časne sestre koje su zaista poput anđela i koje djecu uče pravim vrijednostima i ulažu velik trud da ih odvedu na pravi put.

S druge strane je dječje igralište kojim naši mali anđeli trče i zamišljaju da imaju tobogan ili kakav dvorac, a unutar vrtića je sve u šarenim bojama, koje pomalo blijede, ali ih mi ukrašavamo crtežima, koje male rukice rišu i uljepšavaju svaki tjedan zidove nekim novim slikama, a kod nas se i puno pjeva... Te časne nekada i nemaju pravu plaću, imaju najmanje potpore od države, i mi roditelji uvijek pomažemo koliko možemo, ali vjerujem da bi vrtiću

dobro došlo još malo potpore s Vaše strane jer u našem vrtiću mi smo i fanovi Pampersovih pelena i maramica. :)

Ako stignete, dođite nam u posjetu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.