Native sadržaj Digni prstić za svoj vrtić 18. travnja 2024.

U DV Vladimir Nazor maleni snove sanjaju, veliki ih ostvaruju, ali dobro bi im došla mala pomoć u tom...

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom četvrtog kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama.

Glasovanje će trajati od 21. travnja do 30. travnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će vrtić s pričom koja osvoji najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti od 3000 eura, dok će idući po broju glasova dobiti potporu u vrijednosti od 2000 eura.

Glasajte za DV Vladimir Nazor

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Vladimir Nazor, Daruvar

Naš je vrtić mjesto gdje maleni snove sanjaju, a veliki im to ostvaruju. Mjesto zvano drugi dom, u kojem uživamo svoji na svom. Mjesto na kojemu učimo brojne stvari. Kako uzgojiti voće i povrće, kako zaštititi kukce i životinje. Što je potrebno da bi mogao nešto učiniti sam i da malen više za neke stvari nisam ja.

Samostalnost i briga za druge, kao i okoliš vrlo su nam bitni iako smo mi veliki, ali još smo maleni i „sitni“.

Svakodnevno sudjelujemo zajedničkim snagama u prikupljanju čepova za oboljele od malignih bolesti. Recikliramo i razvrstavamo otpad baš kao veliki. Vježbamo često u svojoj sportskoj igraonici i učimo kako zdravo živjeti i puno se kretati. Ponekad bismo voljeli malo više slikovnica da imamo i nove didaktike za igru. A najviše koje glazbalo da si uveselimo

dane, kada tmurna kiša vani padat' krene. A onda kad se pojavi sunce i duga, krećemo u dvorište na sve strane, igrati se na razne sprave. Da je koja viška ne bi bilo loše, ali bitno je da nam u ljubavi i zajedništvu, miru i veselju dan što brže prođe. Da kad izađu djeca iz vrtića, da im uvijek budu nasmijana lica. Što više poželjeti možemo, mi odgojiteljice?

Sretne smo kad uspijemo u tome jer je još jedan dan uspješno završio i ostvarile smo dobro svoj dan kad djeci u vrtiću bude dobro kao neki dobar san.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.