Native sadržaj 24. studenoga 2023.

Top 10 najtraženijih igračaka ovih blagdana!

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nemate ideju što pokloniti svojim malcima ili njihovim prijateljima ovih blagdana? Pripremili smo za vas popis 10 igračaka koje će se sigurno naći na listi želja svakog djeteta.

Svake godine u blagdansko vrijeme muče nas ista pitanje, što pokloniti djeci i kako ih razveseliti? Razne igračke, društvene igre, plišanci, sve ovisi o tome što vaše dijete voli, ali jedno je sigurno, poklonu se svi raduju. Izbora je mnogo i znamo da se katkad teško odlučiti, ali ono u što smo sigurni jest da je mališanima na kraju dana najvažnije obiteljsko druženje i ljubav koju im pružaš, a lijep poklon za dijete samo je šlag na vrhu najslađe torte! Bez obzira radi li se o edukativnim igračkama koje potiču razvoj djetetovih vještina ili o zabavnim igračkama koje potiču maštovitu igru, donosimo vam popis najtraženijih igračaka ove godine kako bi vam olakšali blagdansku pripremu. 

Bitzee

Bitzee će vratiti i vas u djetinjstvo i u doba kada ste imali svog malog Tamagotchija! Kada dijete otvori kutijicu u kojoj se Bitzee skriva, pojavit će se hologramski ljubimac. On dolazi u nekoliko životinjskih likova te od svog vlasnika zahtijeva brigu i njegu u vidu druženja, higijene, hranjenja, spavanja te svega onoga što bi inače dali živom ljubimcu kako bi bio sretan i zadovoljan. S ovim poklonom ne možete pogriješiti jer je Bitzee u 2023. jedna od najtraženijih igrački u svijetu!

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Dino Smashers Island skull

Dinosauri skriveni u velikom jaju iznenađenje je koje će sigurno oduševiti vašeg mališana! Razni cool dodaci poput ljigavca, pijeska, pjene, svjetlećih lubanja i zlatnih figura za kolekcionare samo su djelić onoga što ih čeka u ovim igračkama. Osim zabave, uz Dino Smashers Island skull dijete se može upoznati s prapovijesnim dobom u kojem su vladali dinosauri.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

CircuitMess STEM igračke

Ako vaši klinci od ranih dana pokazuju znatiželju, kreativnost i želju za učenjem, nema sumnje, edukativne igračke su pravi poklon za njih. CircuitMess STEM dječje igračke s pravom su jedan od najvećih ponosa hrvatske proizvodnje, a radi se o edukativnim dječjim igračkama koje djeci na zabavan i razumljiv način približavaju znanja u osnovama elektrotehnike. Igračke u kojima će se približiti STEM području, ali i napraviti svoje male robote, ove godine su pravi hit i sigurno će se naći ispod mnogih borova.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Squishmallows

Najmekaniji plišanci na svijetu su upravo Squishmallowsi! Squishmallows plišanci su razigrani malci čija je misija ujediniti svijet u njegovoj različitosti. Bave se znanošću, plesom, glazbom, obožavaju pripremati ukusne slastice ili jednostavno provoditi vrijeme u dobrom društvu. Svaki Squishmallows koji izađe na tržište ima priču iza sebe pa se dijete može podružiti s hobotnicom koja najviše voli planinarenje ili jazavcem koji svira orgulje, a u slobodno vrijeme bavi se brigom za napuštene dupine. Ove plišane igračke nude najmekanije zagrljaje kao pravi prijatelj te su uvijek dobro društvo.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

CoComelon interaktivne igračke

Ako imate malo dijete, sigurno dobro znate tko je CoComelon! Jedna od najpopularnijih dječjih animiranih serija prati avanture malenog J.J.a, TomToma, YoYo i ostale ekipe te već godinama zabavljaju najmlađe. Interaktivne igračke poput glazbenog doktorskog seta, blagdanskog J.J.-a ili CoComelon Vatrogasnog kamiona, samo su neke od odličnih poklona s kojima će vaše dijete biti oduševljeno. 

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

ReSound društvena igra za testiranje pamćenja

Društvene igra su uvijek popularan poklon, pogotovo za stariju djecu ili njihove prijatelje. ReSound igra odlična je za zabavna obiteljska druženja u kojima možete provjeriti tko ima najbolje pamćenje. Uređaj reproducira neki od četiri vrste zvukova (melodije, glasanje životinja, promet ili ljudi), a na igraču je da ponovi redoslijed reprodukcije kako bi ostao u igri. Pobjednik je naravno onaj koji najduže izdrži u igri te se s pravom može hvaliti da ima najbolje pamćenje u obitelji ili društvu.

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Infinity Nado 6

Nado igrači susreću se s brojnim preprekama i proživljavaju neviđene pustolovine, a djeca koja prate ovaj animirani serijal više od svega žele rekreirati scene viđene u posljednjoj epizodi. U tome će im pomoći široki raspon Nado setova za igru koji uključuju napredne ispaljivače te zvrkove, a za potpuni dojam tu je i arena za dvoboje. 

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Gabby's dollhouse

Ultimativni poklon za djevojčice ove godine je sigurno Gabby’s Dollhouse linija igračaka!! Ovaj neobični animirani serijal ima nekoliko sezona i osvaja srca djece širom svijeta. Neobične pustolovine, mačji prijatelji te čarobne mačje uši pomoću kojih Gabby odlazi u fantastični svijet mašte - izaberite neki od zabavnih setova s figuricama ili ultimativni blagdanski poklon, veliku Purrfect Gabby’s Dollhouse kuću te razveselite svoje dijete!

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Mideer dječje puzzle – Put kroz vrijeme

Edukativne igre i puzzle odličan su poklon. Mideer brand potpuno je fokusiran na Montessori filozofiju što se vidi iz svake njihove igračke, a Put kroz vrijeme odličan je poklon za zabavno i edukativno druženje s tvojim djetetom. Dijete slaže puzzle, rješava zadatke ili prati linije te tako, osim što se zabavlja, poboljšava neke svoje vještine poput motorike, preciznog hvata ili povezivanja ruka-oko, uz to naravno stječe i nova znanja.   | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Rainbocorns

Pronađe li tvoja mala djevojčica neko od ovih uzbudljivih jaja iznenađenja ispod jelke na blagdansko jutro, zasigurno ćeš se i ti razveseliti njenoj sreći. Ove igračke za djevojčice sadrže uzbudljive dodatke za igru poput medenih plišanaca, njihovih mini verzija u obliku slatkih Boo-Boocorna, naljepnica za ukrašavanje i cijelog niza dodataka za igru zavisno od toga čime se Rainbocorns bavi. U Rainbovilleu, imaginarnom gradu u kojemu žive svi Rainbocornsi, nalaze se vile, mace, preslatki psići, morske sirene pa čaki i Rainbocorns liječnici!

 | Author: Pandin brlog Foto: Pandin brlog

Ako tražite pouzdan i siguran web shop u kojem možete pronaći sve najpopularnije igračke i olakšati si blagdansku kupovinu, onda je Pandin brlog idealna lokacija. Web shop Pandin brlog u ponudi ima za svakoga ponešto - od igračaka za one najmlađe koji tek upoznaju svijet oko sebe, plišanaca, lutaka i beba, akcijskih junaka i društvenih igara do kreativnih i edukativnih setova te STEM igračaka za djecu svih uzrasta. Uvijek je savršeno vrijeme za posjetiti web shop Pandin brlog jer su stalno u tijeku akcije koje nikako ne bi trebali propustiti. Trenutno je u tijeku Black Friday akcija s kojom možete uštedjeti do 30 % do isteka zaliha ili najkasnije do 16. 12. u 23:59.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.