Roditelji Sretna mama 19. travnja 2019.

Glumici sin ispao iz ruku i dobio frakturu lubanje: 'Nisi jedina'

Foto: Instagram/jennymollen
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jenny Mollen napisala je na Instagramu da joj je petogodišni sin ispao iz ruku i pao na glavu zbog čega je dobio frakturu lubanje, ali oporavlja se. Objavom želi dati podršku svim roditeljima koji su se našli u sličnoj situaciji

Gumica, spisateljica i supruga glumca Jasona Biggsa, Jenny Mollen otkrila je da je njezin petogodišnji sin zadobio frakturu lubanje nakon što ga je slučajno ispustila na pod.

"U subotu navečer sin mi je ispao iz ruku i pao na glavu zbog čega je dobio frakturu lubanje", napisala je uz objavu na Instagramu kako bi pokazala mamama da se takve nesreće događaju. Odmah su se javili mnogi roditelji koji su joj dali podršku i pokazali da nije jedina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Saturday evening, I dropped my son on his head causing him to fracture his skull and landing him in the ICU. I am forever grateful to Lenox hill downtown and @nyphospital for their immediate response and aid. Thank you to all of the nurses, neurologists, pediatricians, residents, cafeteria staff and brave women that keep the visitor‘s bathrooms clean. Not sure how this post turned into an Oscars acceptance speech... But @biggsjason Thank god for you! Thank god, thank god, thank god. It has been a traumatic week but Sid is home now taking things slowly and recovering nicely. He is also eating a lot of chocolate dipped ice cream cones and plans to try cherry dipped soon. My heart goes out to all parents who have or will ever find themselves in this kind of position. You are not alone...

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Glumački par Jenny i Jason imaju dvojicu sinova, petogodišnjeg Sida i 1,5-godišnjeg Lazsla kojeg je prije šest mjeseci ugrizao pas.

Možda te zanima... Mama objasnila zašto psi grizu djecu i upozorila roditelje Beba

Petogodišnjak se oporavlja, a mama je uz objavu dala podršku svim roditeljima koji su doživjeli slične nesreće: "Moje srce je uz sve roditelje koji su se nalazili ili će se ikad nalaziti u ovakvoj situaciji. Niste sami..."

Komičarka Molly O. Austin napisala joj je: "Moja mama nas je stalno ispuštala. Sve radiš dobro! Drago mi je da se oporavlja!

Također, Jenny je nedavno objasnila da neće objavljivati lica djece na društvenim mrežama jer ne želi da ga ljudi prepoznaju, gnjave ili smetaju u svakodnevnom životu.

Slična situacija dogodila se glumici i blogerici Evi Amurri Martino, inače kćeri slavne Susan Sarandon, samo u njenom slučaju dadilja je zaspala s njenim tada tromjesečnim sinom koji je pao na pod i ozlijedio glavuGlumica o osjećaju krivnje nakon što je dadilji ispao njen sin i ozlijedio glavu.

Možda te zanima... Mama poziva roditelje na oprez u kuhinji: 'Skoro sam ubila kćer' Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.