Roditelji Sretna mama 15. siječnja 2020.

Kako se premorena žena osvetila mužu koji je cijeli dan ležao na kauču

Foto: Facebook/Baby Sideburns
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako postoji jedna stvar koja će ujediniti sve ljude po pitanju rodnih stereotipa onda je to ovo: Muškarci se potpuno izgube čim zakorače u dućan. Blogerica Karen Alpert, s popularnog bloga Baby Sideburns, to sve jako dobro zna

Karen Alpert je pronašla savršen način da zagorča život suprugu koji je po čitave dane ležao na kauču dok je ona sama obavljala sve kućne poslove. Kad joj je već bila 'puna kapa svega' odlučila mu se osvetiti.  

Na svom je Facebook profilu "Baby Sideburns" objavila popis namirnica koje je njen suprug trebao kupiti u dućanu. "Moj muž je ležao na kauču cijelo jutro dok ja obavljam toliko stvari", napisala je svojim obožavateljima na Facebooku.

Tatina poruka za muževe koji 'kradu odmor' od svojih žena

Ništa ne bi bilo neuobičajeno da nije riječ o namirnicama koje zapravo ne postoje. Jer mnogim muškarcima, čast iznimkama, problem je kupiti i ono što koriste svakodnevno. "Tako me naljutio da sam ga poslala u trgovinu s posebnim popisom što treba kupiti u trgovini. I da, isključila sam zvono na mobitelu", napisala je Karen.

Možda te zanima... Muž u trgovini: On nije nesposoban nego je muškarac Roditelji

Njen suprug je morao kupiti: mlijeko s 3% mliječne masti, jagode bez sjemenki, humus bez masnoća, pšenične krekere (one u plavoj kutiji), nekiselo vrhnje, dijetalno-dijetnu kolu (za ovo ćeš morati pitati nekoga jer je to relativno novo), odležani sir i organski Pop tartsi.

Možda te zanima... Pismo umorne mame: 'Dragi mužu, trebam više tvoje pomoći' Beba

Svojim popisom blogerica je oduševila mnoge žene. "Stvar je u tome da me suprug zove bez obzira na to po što ga pošaljem, svaki put", napisala je jedna žena dok je druga komentirala "kako ona ne bi mogla biti toliko zlobna, ali da je smiješno".

13 znakova da imaš najboljeg supruga na svijetu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.