Roditelji Sretna mama 05. prosinca 2019.

Value4Mommy: Mame odabrale najbolje prozvode za obitelj i dom na tržištu!

1/5
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Value4Mommy natječaj je u kojem ste u tri kategorije proizvoda za obitelj odabrale onaj za koji smatrate da najbolje odgovara kriteriju vrijednost za novac. Saznaj koji proizvodi su proglašeni najboljima po glasovima čitatelja i žirija mama

Ne kaže se uzalud da su žene one koje drže tri kuta u kući, a muškarac samo jedan. To se posebno odnosi na mame. Mame su one koje su zadužene za raspodjelu obiteljskog budžeta, koje obavljaju obiteljski shopping, i njihova je zadnja kad se radi o odabiru proizvoda. Za svoju obitelj traže kvalitetu, ali nikako ne vole bacati novac. 

Tonkica Zlački, glavna urednica svih miss7 izdanja | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL Tonkica Zlački, glavna urednica svih miss7 izdanja

Upravo zato portal missMAMA održao je natječaj Value4Mommy kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć našeg žirija u kojem su mame, doznali koji to proizvodi iz njege bebe, oprema za bebe te proizvoda za dom ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.

U odabiru najboljih proizvoda sudjelovale su čitateljice portala missMAMA, kao i žiri u sljedećem sastavu: Kristina Kos, kolumnistica portala missMAMA i majka dviju djevojčica, Marlena Sviličić, kolumnistica portala missMAMA i majka troje djece; dvojice sinova i kćeri te Karina Šiždrak, novinarka portala missMAMA i majka jednog sina.

Žiri mama: Marlena Sviličić, Karina Šiždrak, Kristina Kos | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL Žiri mama: Marlena Sviličić, Karina Šiždrak, Kristina Kos

1. U kategoriji Oprema za bebe čitateljice su svoje povjerenje darovale Baby Centru i autosjedalici Cybex Sirona, dok je žiri odlučio nagraditi Froddo cipelice.

 | Author: Promo Foto: Promo

2. U kategoriji Proizvodi za dom čitateljice portala missMAMA odabrale su deterdžent Violeta Double care. Naš žiri je odlučio da nagradu u ovoj kategoriji osvajaju tablete Ariel 3in1 Pods Sensitive.

 | Author: Promo Foto: Promo

3. U kategoriji Njega bebe čitateljice su se odlučile za Violeta Water care baby maramice. Žiri natječaja Value4Mommy odabrao je kao pobjednika Pampers Pants, P&G. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Čestitamo svim dobitnicima!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.