Roditelji Tatina zona 23. travnja 2020.

Premijer objavio preslatku fotografiju s klincima u najdražoj aktivnosti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako na društvenim mrežama gotovo nikada objavljuje fotografije iz doma, premijer Andrej Plenković sada je sve oduševio preslatkom objavom koja otkriva kojoj se aktivnosti najradije posvećuje sa svojom djecom.

Premijer je podijelio je fotografiju na kojoj svojim klincima čita knjigu povodom devete Noći knjige, koja se tradicionalno obilježava 23. travnja, i otkrio kako njegova obitelj prakticira tu aktivnost od najranijih dana.

"Čitamo od malena. S knjigom nisi izoliran", objavio je Plenković na društvenim mrežama uz fotografiju s djecom.

U povodu Dana hrvatske knjige i Svjetskog dana knjige i autorskih prava danas se održava najveća domaća manifestacija posvećena knjizi – Noć knjige. Njezino zaštitno lice ove je godine već poznati patuljak Čituljak koji nosi poruku 'S Knjigom nisi izoliran'!  Riječ je o manifestaciji kojom se nastoji dati kreativan poticaj čitanju, promidžbi knjige te razgovoru o njezinu položaju i vrijednosti u suvremenom društvu.

Možda te zanima... Zašto je za djecu bolje da im tate čitaju priče za laku noć? Vrtić

Svečano otvaranje Noći knjige održat će se u posebnoj emisiji "Noć knjige na Trećem" danas u 19:20 sati na Trećem programu Hrvatske radiotelevizije.

Premijera se rijetko može vidjeti s obitelji u javnosti, Inače, premijer i njegova supruga Ana upoznali su se u Saboru i to preko zajedničkih prijatelja, a u to vrijeme Ana je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Vjenčali su se u listopadu 2014. godine, a nakon dva mjeseca im je stiglo prvo dijete Mario, a početkom 2017. godine rodila se i djevojčica Mila.

Možda te zanima... Preslatka fotografija premijera Plenkovića s s trogodišnjom kćerkicom Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.