Roditelji Tatina zona 07. rujna 2018.

Rodila Nives Ivanišević: Saznajte kako se beba zove

Foto: Instagram/Narodni radio
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Rodio se mali Oliver Ivanišević. Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve', objavili su s Narodnog radija pokraj fotografije supružnika Ivanišević

"Dobrodošao Oli", napisali su kolege 36-godišnje Nives Ivanišević s Narodnog radija na društvenoj mreži. Oni su otkrili kako su radijska voditeljica i bivši 46-godišnji tenisač Goran Ivanišević dobili sina i dali mu ime Oliver.

Možda te zanima... Beba stiže uskoro: 50-godišnji Slaven Bilić čeka peto dijete Roditelji

"Rodio se mali Oliver Ivanišević. Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve", objavili su s Narodnog radija pokraj fotografije supružnika Ivanišević. Radijska voditeljica je priželjkivala da dijete rodi na svoj 36. rođendan sredinom kolovoza, ali to se nije dogodilo. 

Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s 40-godišnjom Tatjanom Dragović, 15-godišnju Amber i 10-godišnjeg Emanuela. U prosincu prošle godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka.

Možda te zanima... Ljetni baby boom u domaćem svijetu poznatih Roditelji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Možda te zanima... Mame pokazale hranu u rodilištima u Hrvatskoj i vani Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.