Roditelji Tatina zona 21. prosinca 2022.

Slijepom partneru poklonila izvezenu sliku s ultrazvuka i omogućila mu da 'vidi' bebu

Foto: Twitter/NathanEdge94
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Buduća mlada majka slijepom partneru poklonila je izvezenu sliku ultrazvuka bebe, na kojoj je njihova prijateljica radila čak 40 sati.

Nathan Edge je budući otac, a kako je slijep nije mogao vidjeti svoju nerođenu bebu po prvi put na ultrazvuku. Ali prekrasno iznenađenje je to promijenilo, Nathan je na dar dobio izvezenu fotografiju ultrazvuka i tako po prvi put kao slijepi otac vidio svoje nerođeno dijete staro 12 tjedana.

Nathan, igrač u engleskom nogometnom klubu slijepih osoba, podijelio je to na Twitteru. "Nije li ovo nevjerojatno? Dobio sam danas ovo fantastično iznenađenje", napisao je Edge. "Radi se o izvezenoj verziji slike naše 12 tjedana stare bebe, pa prvi put kao slijepi otac mogu stvoriti predodžbu naše bebe dodirom", dodao je.

"Pokušao sam zamisliti kako izgleda dok su mi drugi prepričavali snimku, no sad mogu sam stvoriti pravu sliku svog djeteta. Ovo je nevjerojatno. Mogao sam proći kroz čitav život ne znajući kako ta snimka izgleda", pojasnio je.

Svoju priču podijelio je na Twitteru, a čitatelji iz cijelog svijeta zasuli su ga porukama podrške. "Ovo je predivno, no natjeralo me da razmislim o tome što sve uzimam zdravo za gotovo. Hvala što si mi dao tu perspektivu", stoji u jednom od komentara.

Možda te zanima... Izvezene slike ultrazvuka kao jedinstvena uspomena na trudnoću Trudnoća

Edge kaže da su mu se javili i drugi ljudi s oštećenjima vida koji se također nadaju da će jednog dana postati roditelji. "Ultrazvučne snimke su važan dio putovanja u kojem postajete roditelji. Svi bi to trebali iskusiti", zaključio je Edge.

Bebu treba u svibnju 2021. roditi njegova partnerica Emma Fotheringham. Par živi u Nottinghamshireu u Engleskoj. Edge je kazao kako mu je bilo dozvoljeno biti na pregledu kako bi čuo otkucaje srca bebe, unatoč ograničenjima zbog epidemije koronavirusa. Edgeu je, prema britanskom Timesu, vid počeo slabiti u dobi od šest godina s razvojem artritisa, a vid je potpuno izgubio u dobi od 18 godina.

Možda te zanima... Prvi susret: 3D i 4D ultrazvuk pojačava emocionalnu vezu mame i bebe Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucija65

    Hello everyone. my name is LUCIA and I will love to share the testimony with you. a few months ago my man left me for another lady. I love him very much and all I could think about was suicide. I tried several ways, but none succeeded. I decided to read online and read about spells and spells. I tried, I lost a lot of money, but it was the same result. I almost gave up until I met DR ALABA the magic of Caster which convinced me of success and I read people’s comments on his website. I was skeptical when I contacted him because I lost a lot of money. For two weeks, casting spells, my man returned to my house ... Now my man is very obedient and loves me more. I am 2 months pregnant now and I am happy to have him in my life. I would advise you to turn to this powerful spell wizard, who gave me a second chance at happiness and love, I tried a few spells and none of them worked. If anyone can help you return love and guide you in your search for life solutions, it is him. Contact DR ALABI directly at -Email- (dralaba3000@gmail.com), you can write this great man on whatsapp with this: +2349071995123.''''''';;;;

  • kogahi

    Singe mom makes $ 89844 / yr in her spare time on computer without selling or buying any thing, just doing some simple online work. I got inspired and start work now within a month i am making $ 125 per hour. For more information visit ....... www.earn75.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.