Vrtić Igre za djecu 19. svibnja 2018.

FOTO: Tko su slatki mališani u kraljevskoj obitelji?

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na dan velikog kraljevskog vjenčanja koje će pratiti cijeli svijet, pročitajte tko su najmlađi i najslađi članovi britanske kraljevske obitelji

Kraljica Elizabeta II je najdugovječnija britanska vladarica, nedavno je proslavila 92. rođendan, ovaj vikend oženit će unuka Harryja, a trenutno je popularnija nego ikada u svom kraljevstvu. Osim duge i uspješne vladavine, kraljica Elizabeta ima i veliku obitelj. Rodila je četvero djece; princa Charlesa i princezu Anne rodila je prije nego je postala kraljica, a nakon toga je rodila princa Andrewa i Edwarda. Tijekom godina kako su se djeca stupala u brakove, kraljica je dobila čak osmero unuka. Njezini unuci sada već imaju i svoju djecu, tako da kraljica ima šestero praunuka, a ovo ljeto njezina unuka Zara rodit će drugo dijete i kraljičino sedmo praunuče.

Najmlađi kraljevski mališani

Princ William oženio je pučanku Kate Middleton 2011. godine, i taj događaj je bio veliki dan za cijeli svijet. Njihovo vjenčanje gledalo je tri milijarde ljudi. Vrlo brzo postali su miljenici javnosti, a u braku su dobili troje djece. 

Možda te zanima... Mame uspoređuju svoje fotke nakon poroda s Kate Middleton Beba

Princ George

Princ George od Cambridgea rođen je 22. srpnja 2013. u Londonu. U rujnu 2017. godine krenuo je u školu, a maleni George je treći u redu nasljednik britanske krune, nakon svog tate i djeda.

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages

Možda te zanima... FOTO: Charlotte i George na tetinom vjenčanju Vrtić

Princeza Charlotte

Vojvotkinja od Cambridgea rodila je drugo dijete 2. svibnja 2015. u Londonu. Vojvoda i vojvotkinja djevojčicu su nazvali Charlotte Elizabeth Diana. Ona je četvrta u redu nasljeđivanja britanske krune, a njezina titula glasi Njezina kraljevska visost princeza Charlotte od Cambridgea.

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages

Možda te zanima... 10 biblijskih imena koja ti mogu biti insipiracija za bebu, a imaju divno značenje Trudnoća

Princ Louis

Vojvotkinja od Cambridgea rodila je treće dijete, 23. travnja ove godine u Londonu. Roditelji su isti dan predstavili mališana, a njegovo ime Louis Arthur Charles. Princ Louis je peti u redu za nasljeđivanje britanske krune.

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages

5 neobičnih činjenica o porodima i bebama u kraljevskoj obitelji

Savannah

Savannah je rođena 2010. godine, a starija je kćer Petera i Autumn Phillips i kraljičina prva praunuka. Peter Phillips je najstariji kraljičin unuk i sin princeze Anne. Djeca princeze nemaju kraljevske titule jer su potekli sa ženske strane.

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages Savannah Phillips

princeza Charlotte Kate Middleton princ William Možda te zanima... Princ George ići će u školu u kojoj nema 'najboljih prijatelja' Vrtić

Isla

Kraljičina praunuka Isla rođena je 2012. godine, druga je kći Petera i Autumn Phillips. 

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages Isla Phillips

9 stvari koje smo naučili o roditeljstvu od Kate Middleton

Mia Grace

Zara Tindall je kći princeze Anne, udala se za bivšeg igrača ragbija Mikea Tindalla 2011. godine. Kraljičina unuka Zara Tindall rodila je u siječnju 2014. godine djevojčicu Miju Grace. Ovo ljeto će Zara roditi drugo dijete.

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages

Možda te zanima... FOTO: Britanski kraljevski mališani opet šarmirali javnost Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.