Roditelji Zanimljivosti 18. veljače 2023.

Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku?

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koliko djece želiš imati? Kakva ćeš biti mama? Zvijezde već imaju neke zanimljive i zabavne odgovore te provjeri podudaraju li se ovi brojevi s tvojim planovima

1. Ovan: Mama ratnica s puno djece

Žene u ovom znaku mogu imati puno djece. Troje, četvero ili još više? Zašto? Pa za početak, one su malo impulzivne. Zaljubit ćete se u prvu bebu i više nećete moći stati. Međutim, ne trebate se brinuti jer ste borbeni znak zodijaka. Imate sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćni ste i sigurni. Vi ste neovisni, ali i pomalo diva. Zato što ste mama, ne znači da ćete izgubiti sebe. Razumijete da trebate odvojiti vlastiti život od obiteljskog. Također, željet ćete da vaša djeca imaju svoj život kad odrastu, tako da je mala šansa da ćete postati "helikopter roditelj".

Možda te zanima... Horoskop za mame: Od najbolje do najkompliciranije Roditelji

2. Bik: Ozbiljna mama dvoje djece

Prema zvijezdama, mama u ovom znaku trebala bi imati dvoje djece s malom dobnom razlikom. Strpljivi ste i brižni, što su divne osobine kada se brinete o maloj djeci. Dvoje djece je dovoljno za vas - više od toga znači da biste mogli biti preopterećeni. Kada se radi o roditeljstvu, znate kako pomiješati zabavu i odgovornost. Ozbiljni ste kada je to potrebno. Reći ćete svojoj djeci da dvaput pogledaju prije nego pređu cestu i oni će to učiniti. Ali kad stignu na drugu stranu moći ćete se opustiti i uživati. Stojite čvrsto na zemlji, ali se ne bojite povremeno skočiti u blato s djecom. Srećom za vašu obitelj, ova mama pažljivo troši. Nećete potrošiti novce na ništa ludo. Odgojit ćete svoju djecu tako da poštuju autoritet i lijepo se ponašaju. 

3. Blizanci: Nepredvidljiva mama blizanaca

Kao dvostruki znak zodijaka, zvijezde će predvidjeti blizance za vas. Blizanci imaju dvije strane i puno ljubavi za sve što je dvostruko. Brižni ste i volite poticati genijalnost u vašoj djeci. Vaša djeca će prva čitati i znati abecedu. Međutim, nemojte dopustiti da prevlada vaša nestrpljivost. Vaša djeca znaju da s vama nikad neće biti dosadno. Vi ste kompleksna osoba i često imate različita mišljenja o istoj stvari. S jedne strane bit ćete jako strogi u vezi hrane koju vaša djeca jedu, ali i potpuno opušteni kada se radi o vrsti glazbe koju slušaju. Možda ih i sami odvedete u neki klub! Vi sigurno niste tradicionalna mama, ali vaša djeca će voljeti vašu strast i želju za životom.

beba mama Možda te zanima... Ključ za sporije starenje? Veći broj djece Trudnoća

4. Rak:  Posvećena mama dvoje djece

Za Račicu, astrologija predviđa dvoje djece među kojima je razlika nekoliko godina. Vi ste majka zodijaka, vi imate urođeni majčinski instinkt i ljubav prema roditeljstvu. Vi ste zapravo mama svim vašim prijateljima, a ponekad vam se čini da ste rođeni kako biste bili mama. Uživate u svom domu i obiteljskim vezama, tako da nitko neće biti iznenađen ako svoj život odlučite posvetiti samo djeci. Međutim, možete biti skloni promjenama raspoloženja, zbog čega vam zvijezde predlažu nekoliko godina razlike između vaše djece. Od samog početka imat ćete duboku vezu sa svojom djecom. Željet ćete biti jako uključeni u njihove živote, a posvetit ćete se tome da za njih izgradite sretan i zdrav dom.

5. Lav: Strastvena mama od dvoje do četvero djece

Svaka Lavica treba svoje laviće. Zvijezde misle da trebate imati od dvoje do četvero djece. Možda vam zvuči kao da su to veliki brojevi. Ne brinite! Multitasking je nešto što je vama prirodno, a uz to ste još jako strpljivi. Imate prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati vašu potrebu za samostalnošću. Vašu neovisnost prenijet ćete na vašu djecu. Strastvena ste osoba, pa ćete takvi biti i u ulozi majke. Ponosno ćete podizati uspješnu i sposobnu djecu. Vaša djeca će biti inspirirana vašim uspjehom i poželjet će vas oponašati u životu. 

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

6. Djevica: Uredna mama jednog djeteta

Zvijezde predviđaju jedno slatko dijete za vas. Iskreno, znate da možete postati tjeskobni i previše pod stresom u nekim situacijama. U roditeljstvu ne bi bilo drugačije. Najbolje je za vas da imate jedno dijete kojemu se možete posvetiti u potpunosti. Uživat ćete i ulijevati ljubav i pažnju u svoje dijete. Volite imati red u svom životu. Dnevnici hranjenja bit će savršeno ispunjeni. S druge strane, znate biti potpuno opušteni, a znate se opustiti i u igri s djecom. Vi ste mozak, pa će vam možda ponekad biti teško provesti cijeli dan s malenim bićem koje se razvija. Ali majčinstvo je putovanje koje je puno avantura i mudrosti. Doći ćete na mjesto na kojem trebate biti!

Možda te zanima... Zašto smo ponosni što imamo samo jedno dijete Roditelji

7. Vaga: Uravnotežena mama dvoje, četvero ili šestero djece

Vage vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. U stvari, vama su toliko važne ove stvari da zvijezde misle da možete imati različit broj djece. Vi ste također osoba koja je otvorena za posvajanje jer je vaše suosjećanje bezgranično. Žudnja za ravnotežom odredit će vaš roditeljski stil. Tražit ćete mirnu točku u majčinstvu, čak i kad je kaos oko vas. Kad djeca dođu u vaš život postat ćete organizirani i poštovati raspored. Sviđat će vam se što ulažete sebe u svoju djecu. Uživat ćete u pomaganju i organiziranju njihovih života.

Možda te zanima... Koji ste tip mame prema kineskom horoskopu? Roditelji

8. Škorpion: Ekscentrična mama puno djece

Škorpionki se sviđa ideja da odgaja cijelu vojsku djece, a zvijezde se slažu da biste savršeno odradili taj zadatku. Vi se temperamenti znak, ali to samo znači da ćete imati dovoljno ljubavi za svu svoju djecu. Imate snažnu želju da se okružite voljenima. Kada se radi o roditeljstvu možete biti pomalo ekscentrični. Vaša raspoloženja se često mijenjaju, a djeca neće uvijek biti sigurna trebaju li ostati ili "pobjeći". Međutim, vi se tu da im uvijek štitite leđa. Snažno štite svoju obitelj, a kao vodeni znak poznato je da se vrlo brzo prilagodite majčinstvu. Znat ćete točno što trebate napraviti čim prvi roditeljski izazov dođe pred vas!

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

9. Strijelac: Mama avanturistica jednog djeteta

Ženu Strijelca zvijezde vide s jednim djetetom, ali možda neće ni poželjeti postati mama. Nemojte ovo krivo shvatiti, ovo mame su apsolutno super. Međutim, zbog svoje avanturističke prirode teško ostaju na jednom mjestu, a možda će im biti teško boriti se sa zahtjevima majčinstva. Ako se odlučite da svoje dijete nosite sa sobom po cijelom svijetu, bit ćete najbolji u tome, a vaše dijete imat će najljepše djetinjstvo. Vaš duh je slobodan, tako da ćete se morati jako prilagoditi kad postanete mama. Volite živjeti u sadašnjem trenutku, impulzivno djelovati i vjerujete svojim instinktima. Podizanje djeteta traži puno energije i vremena, stoga trebate biti iskreni i priznati sebi jeste li spremni za predanost. Ali ako se odlučite na majčinstvo, vaše dijete će biti sretno s majkom poput vas.

Možda te zanima... 9 dobrih razloga da se odlučiš na još jedno dijete Trudnoća

10. Jarac: Super mama troje djece

Ovaj znak može učiniti baš sve! Ozbiljno, kao da ste super biće ili nešto slično. Neće vam biti problem odgajati troje djece s malom dobnom razlikom, upravljati kućanstvom i raditi svoj posao. Ne brinite se, u vrlo kratkom periodu, vaša djeca će vam pomagati. Kao što je Rak majčinski znak, tako je Jarac očinski znak što će utjecati na vaš stil majčinstva. Vi ste zapovjednik koji voli strukturu i moć. To znači da se ne bojite provoditi pravila i podučavati svoju djecu teškim lekcijama. To ne znači da ne možete biti emotivni ili da nemate svoju žensku stranu, to samo znači da razumijete je roditeljstvo težak posao, ali netko to mora učiniti. 

Možda te zanima... 29 stvari koje želim raditi ovog ljeta (bez svoje djece) Roditelji

11. Vodenjak: Prilagodljiva mama jednog djeteta

Volite avanturu i maštu. Zapravo, imate dječju energiju u sebi zbog koje se teško prilagođavate na majčinstvo. Zvijezde misle da biste najbolji s jednim djetetom kojemu biste se mogli posvetiti, a da ne izgubite svoju maštovitu stranu. Vi ćete biti prilagodljiva mama. Sve vas zanima i isprobat ćete svaki savjet da vidite koji najbolje funkcionira za vas i bebu. Uz sve to eksperimentiranje, vama će biti ugodno u vašoj ulozi. Podržavat ćete svoje dijete ako želi postati glumac, znanstvenik ili učitelj i bit ćete spremni naučiti sve što trebate znati. Bit ćete posvećeni, ali ćete djetetu dati slobodu koja mu je potrebna. Možete biti spontani i kontrolirani zbog čega ćete biti mama u ravnoteži.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

12. Ribe: Topla mama petero djece

Pazite se Škorpioni, Ribe bi vas mogle pobijediti u utrci s najviše djece. Kao i ribe i vi se želite okružiti svojim malim jatom. Zvijezde misle da ćete biti sretni s petero djece, možda i više. Ispunjeni ste emocijama i ne možete dočekati vrijeme kada ćete se brinuti o svojoj obitelji te voditi djecu kroz život. Kada se radi o roditeljstvu, topli ste, ali i pomalo perfekcionist. Sve mame će biti ljubomorne na vas. Vi ste mama koja će pratiti zadnje modne trendove, ali i osigurati svojoj djeci topli dom pun ljubavi. Suosjećajni i elegantni. Vi ćete biti uzor svojoj djeci, a ostale mame će željeti biti vi. Puni ste bezuvjetne ljubavi i podrške za svoju obitelj, a vaša vrata uvijek su otvorena za obitelj i susjede.

Možda te zanima... 50 najvećih i najljepših trenutaka u majčinstvu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.