Školarci Škola 06. rujna 2021.

Prvašići poznatih danas su po prvi puta u školskim klupama

Foto: Instagram :Marijana Batinić i Lana Klingor Mihić otpratile su svoje kćeri u školu
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Brojni prvašići su po prvi put sjeli u školske klupe, a među njima su i djeca poznatih.

Danas su prvašići diljem Hrvatske po prvi puta sjeli u školske klupe, a uzbuđenja, ali i treme ne nedostaje. Osim za djecu, prvi dan škole jedan je od najemotivnijih trenutaka za njihove roditelje.

Voditeljica Marijana Batinić u emotivnoj je objavi na Instagramu napisala kako je njezina obitelj uzbuđena i sretna, ali i pod velikim stresom jer njihova djevojčica Ena kreće u prvi razred osnove škole.  "Moja beba kreće u školu. Sretna sam i sjetna, ushićena i preplašena, kupnja torbe je samo mala kap u moru emocija u kojem plivamo zadnjih dana...Ne znam je li tako svima, ali koliko god ovi trenuci bili lijepi, toliko su mi i stresni... I mom mužu također", poručila je Marijana. 

U prvi razred kreće i kći Lane Klingor, Mika Mihić, najmlađa od tri kćeri, a Lana kaže kako najmlađa kći nema preveliku tremu. Lana već ima dvije kćeri školarke, pa dobro zna što može očekivati od prvih školskih dana.

U svojoj je objavi na Instagramu uputila emotivnu poruku najmlađoj Miki: "Otpratili smo i zadnju u prvi razred. Sretno MIKA, ljubavi naša, obožavamo te i pratimo u stopu, neprimjetno, uvijek iz prikrajka i spremni da te zaštitimo i pomognemo - do posljednjeg našeg daha."

Uzbuđenje zbog polaska u školu dijeli i Doris Pinčić, čiji sinčić također danas kreće u školu. Doris je priznala da je pomalo uplašena zbog novog životnog poglavlja.

"Iako se pokušavam praviti hrabra, moram priznati da sam i ja malo uplašena od škole i svega što nas čeka u tom novom poglavlju života", napisala je i dodala: "Jedan od mojih načina da budem uz mog prvašića je da mu se ovih dana maksimalno posvetim i da se nas dvoje sami malo zabavljamo kako bi stekao dodatno povjerenje." Doris je u objavi zatražila i savjet za sve "neiskusne roditelje školaraca", a mi se nadamo kako je njihov prvi školski dan prošao u radosti i veselju!

 

Možda te zanima... Naši čitatelji kažu: Vrijeme je da djecu vratimo u škole! Školarci

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anezka

    Ni prvi ni zadnji.... A ova reklamira City centar, ajme svašta

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.