Školarci Škola 03. svibnja 2021.

Šokantna snimka: Ravnateljica škole istukla šestogodišnju učenicu, mama snimila u strahu da joj nitko neće vjerovati

Foto: twitter/DavidBegnaud
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na videu koji je snimila majka djevojčice, jasno se vidi kako ravnateljica Melissa Carter savija djevojčicu i udara je nekoliko puta.

Melissa Carter, ravnateljica osnovne škole u Clewistonu u okrugu Hendry na Floridi snimljena je kako širokom palicom udara uplakanu šestogodišnjakinju, a svemu je svjedočila šokirana majka učenice koja je ovo prijavila policiji.

Na videu koji je snimila majka djevojčice, jasno se vidi kako Carter savija djevojčicu i udara je nekoliko puta, prenosi New York Post.

Ravnateljica je kaznila djevojčicu jer je navodno prouzročila štetu na računalu. Njezina majka je tog dana došla u školu kako bi podmirila štetu, a prizor koji je zatekla u uredu ravnateljice šokirao ju je. Odlučila je sve snimiti kako bi joj nadležni vjerovali i sankcionirali ravnateljicu.

"Nitko mi ne bi vjerovao da nisam sve snimila. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi ostali roditelji shvatili što se događa u školi koju pohađaju njihova djeca", rekla je majka kažnjene djevojčice.

Možda te zanima... Možemo li izbjeći kazne u odgoju djeteta i kako? Vrtić

Cijeli slučaj zgrozio je roditelje i djelatnike škole.

"Nikad nisam udarila svoju djevojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu vjerovati da se takvo što može dogoditi", rekla je majka djevojčice.

Policija Clewistona i Odjela za djecu i obitelji potvrdili su da istražuju incident i da je ravnateljica trenutno pod istragom. 

Možda te zanima... Poniženje ili učinkovita kazna za dijete? Natjerao kćer da pješači do škole i objavio video Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.