Školarci Škola 18. kolovoza 2023.

Sve za školu na jednom mjestu po super cijenama - od odjeće do pribora

Foto: KiK
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povratak u školu za djecu je uvijek uzbudljiv trenutak, ali još im je uzbudljivije birati novi školski pribor i novu odjeću u kojoj će se osjećati cool. Zato je KiK idealno mjesto za shopping - kupit ćete puno toga za malo novca

Nova školska godina je pred vratima, što znači da je vrijeme za nabavu svih potrebnih stvari za vašeg đaka. Torbe, ruksaci, pernice, bilježnice, blokići, olovke, bojice i gumice samo su djelić onoga što mu je potrebno, a tu je još i odjeća za jesen. Budući da svaki školarac i školarka želi biti cool te nositi trendi odjeću, ponekad to može biti izazov za kućni budžet. KiK to zna i zato, da bi olakšao roditeljima, ali i djeci, u ponudi ima baš sve što vašem djetetu treba, i to na jednome mjestu i po najpovoljnijim cijenama!

 Povratak u školu za djecu je uvijek uzbudljiv trenutak, ali još im je uzbudljivije birati novi školski pribor i novu odjeću u kojoj će se osjećati cool. Zato je KiK idealno mjesto za shopping jer ima raznovrsnu ponudu po izuzetno povoljnim cijenama. Za dječake su u ponudi razne košulje, tanje i deblje majice, puloveri i jaknice idealne za jesenske dane, među kojima će zasigurno pronaći svoj omiljeni komad. U ponudi su, naravno, i nezaobilazne traper hlače, idealne za odlazak u školu, ali i trenirke, koje će im dobro doći na satima tjelesnog ili za komfor kod kuće.

 | Author: KiK Foto: KiK

Za djevojčice je ponuda jednako šarolika, pa će vaša školarka lako pronaći omiljenu majicu, pulover (klasičan ili na kopčanje), flis jaknicu i traperice, a tu su, naravno, i trendi tajice te jesenske jakne u raznim bojama. Budući da djevojčice od malih nogu vole same birati što će nositi, odlazak u KiK i traženje nove školske garderobe za njih će biti uzbudljiv doživljaj, a istodobno neće mnogo utjecati na kućni budžet zahvaljujući izuzetno povoljnim cijenama.

U KiK-u je sve na jednom mjestu - bez stresa i uz povoljne cijene odjenite svoje dijete od glave do pete i opremite ga za nove školske izazove koji ga čekaju! Neka ove godine priprema za školu bude doživljaj u kojem ćete uživati oboje.

Osim što ćete opremiti klince super odjećom i priborom, u KiK-u uvijek možete pronaći nešto i za sebe. Dostupna je široka ponuda odjeće i modnih dodataka, ali i neodoljivih ukrasa za kuću i stvari za kućanstvo.

 | Author: KiK Foto: KiK

I još nešto jako bitno - u KiK-u se možete odijenuti već od 30 eura i to od glave do pete u više od 90 trgovina u Hrvatskoj. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.