Školarci Slobodne aktivnosti 06. studenoga 2021.

Ove tenisice klinci obožavaju, udobne su i super izgledaju

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jesen je počela, a za mame i tate to znači obavljanje priprema za vrtić i školu. Osim tople odjeće, likovnog i školskog pribora, mališanima je potrebna i adekvatna obuća. Ukoliko ste u potrazi za udobnim i kvalitetnim tenisicama lijepog dizajna, mi imamo nekoliko prijedloga za djevojčice i dječake

Pronaći odgovarajuće tenisice za dijete nije lagan zadatak. Posebno ako je dijete još malo i potrebna mu je obuća u kojoj će imati maksimalnu stabilnost. Znaju to svi roditelji koji se trude zadovoljiti sve potrebe svojih mališana, a to su prvenstveno udobnost i lijep dizajn tenisica. Zato vam u nastavku teksta predlažemo nekoliko modela koji zadovoljavaju navedene kriterije, a koje će vaši klinci i klinceze obožavati!

Na što pripaziti prilikom kupovine tenisica?

Prije nego se bacimo na popis omiljenih modela tenisica, predlažemo vam da prilikom kupovine uzmete u obzir nekoliko stvari: način vezanja tenisica, debljinu potplata, veličinu tenisica i dizajn.

Ukoliko vaše dijete još uvijek nije naučilo vezati tenisice ili jednostavno nije toliko vješto u tome, najbolji izbor su tenisice s čičkom koje će i vama i djetetu olakšati svakodnevicu u vrtiću, školi ili izvanškolskim aktivnostima - sportu, plesu, igri, itd. Za manju djecu čiji je korak još uvijek nestabilan, važno je odabrati tenisice s debljim potplatom koje će im pružiti osjećaj sigurnosti i olakšati im kretanje. Također je jako važno da svom mališanu kupite veličinu tenisica koja uistinu odgovara njenovom stopalu u datom trenutku ili eventualno jedan broj veću. Svjesni smo da djeca brzo rastu, no nekoliko brojeva veće tenisice mogu narušiti djetetovu mobilnost.

Što nalažu trendovi?

Kada je riječ o trendovima u svijetu dječje mode, valja napomenuti da oni prate trendove koji vrijede za odrasle. To znači da s provjerenim crnim ili bijelim tenisicama klasičnog kroja ne možete pogriješiti, jer pristaju uz apsolutno sve odjevne kombinacije koje ste osmislili zajedno s vašim mališanima. Još jedan trend koji trenutno dominira su tenisice s kontrastnim potplatom. Ovaj mikro trend se razvio nakon popularnosti koju su doživjeli robusni modeli čizmi s kontrastnim potplatom u raznim bojama, pa bi bila prava šteta za svoju princezu ne uzeti u obzir cool tenisice s primjerice ružičastim potplatom. Zadnji, ali ne i najmanje važan trend kojem svjedočimo u posljednje vrijeme su visoke tenisice po uzoru na košarkaške tenisice. Iako izgledaju vrlo sportski, podjednako će dobro pristajati uz traperice i pleteni džemper ili haljinicu i traper jaknu.

Sada kada smo izdvojili najvažnije smjernice, možemo vam dati nekoliko konkretnih prijedloga. Reebok je nedavno lansirao nove modele tenisica, a mi smo izdvojili tri modela koja zadovoljavaju sve prethodno spomenute kriterije i predstavljaju tri vodeća trenda sezone!

Reebok ROYAL PRIME 2.0 2V

 | Author: Reebok ROYAL PRIME 2.0 2V, Sport Vision - s 229 kn sniženo na 183,20 kn

Iz Reeboka su mislili i na djevojčice i na dječake prilikom dizajniranja Reebok Royal Prime 2.0 2V tenisica. Inspirirane su bogatim Reebok nasljeđem, a osvježene upečatljivim bojama. Za dječake dolaze u kombinaciji plavih tonova, a djevojčice mogu uživati u novom modelu koji dolazi u kombinaciji bijele i ružičaste kako bi se postigao zabavan, razigran stil. 

 | Author: Reebok ROYAL PRIME 2.0 2V, Sport Vision - s 229 kn sniženo na 183,20 kn

Dvije čičak trake zamjenjuju vezice i čine oblačenje i skidanje ovih tenisica posebnom zabavom. Izdržljivi gumeni potplat osigurava sjajnu amortizaciju, odlično prijanja na sve podloge i pruža lagan osjećaj, a otporan je i na trošenje, pa se vaše dijete može bezbrižno igrati po cijele dane, a da tenisice pritom zadrže svježi izgled. 

Reebok RUSH RUNNER 4.0 ALT

 | Author: Reebok RUSH RUNNER 4.0 ALT, Sport Vision - s 219 kn sniženo na 175,20 kn

Sjećate se malo ranije spomenutih cool tenisica s ružičastim potplatom? Upravo gledate u njih! Ove su tenisice rezervirane za djevojčice koje imaju energije u izobilju. Obucite vašoj maloj princezi Reebok Rush Runner 4.0 ALT tenisice i spremite je za bezbrižno istraživanje tijekom dana. Jastučasti srednji potplat održava udobnost na visokom nivou, a čičak traka iznad elastičnih vezica joj osigurava stegnut, pripijeni osjećaj, što joj opet daje čvrstu potporu dok trči za prijateljima na igralištu ili osvaja svijet.

 | Author: Reebok RUSH RUNNER 4.0 ALT, Sport Vision - s 219 kn sniženo na 175,20 kn

REEBOK ROYAL PRIME MID 2.0

 | Author: Reebok ROYAL PRIME MID 2.0, Sport Vision - s 269 kn sniženo na 215,20 kn

Reebok Royal Prime Mid 2.0 su tenisice za dječake i djevojčice koje su stigle iz prošlosti, ali su usavršene za nove generacije. One će dati dobro poznati stari sportski izgled mladim zvijezdama koje su spremne osvojiti svijet. 

 | Author: Reebok ROYAL PRIME MID 2.0, Sport Vision - s 269 kn sniženo na 215,20 kn

Svojim dizajnerskim detaljima kao što su kontrastne bočne linije i logotipi ove tenisice su naslijedile klasičan kultni izgled. Poluduboki profil daje potporu zglobu za dodatnu udobnost, a jezičak na peti olakšat će oblačenje i skidanje tenisica.

Ukoliko su vam se svidjele neke od izdvojenih Reebok tenisica, podsjećamo vas da sve Reebok modele možete pronaći u Sport Vision trgovinama diljem Hrvatske ili online na službenoj stranici www.sportvision.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.