Školarci Slobodne aktivnosti 23. kolovoza 2018.

Prije škole u Park Ribnjak na Prvi festival za velike i male

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Od 24. kolovoza do 2. rujna u parku Ribnjak možete uživati u pregršt radionica, zabavnih sadržaja, filmova, adrenalinskih iznenađenja, na prvom tako raznolikom zagrebačkom dječjem festivalu pod nazivom ZGodionica!

Kako se piše magično pismo, koji je sport baš za tebe, mala škola velikih grafita, radionica animiranog filma ili pak sadnje bilja - sve to i još sto drugih čudesno zabavnih i edukativnih sadržaja za veliku i malu djecu na Ribnjaku!
 
Od 24. kolovoza do 2. rujna, već ovoga petka, od 10 do 22 sata, za velike i male od četiri do 14 godina (i nešto za njihove roditelje) - svih deset dana u parku Ribnjak možete uživati u pregršt radionica, zabavnih sadržaja kojima ne znamo ni broj, filmova, adrenalinskih iznenađenja, na prvom tako raznolikom zagrebačkom dječjem festivalu pod nazivom ZGodionica

Možda te zanima... 19 stvari koje za vikend možete raditi s djecom - vani i unutra Vrtić

Gotovo sve livade su popunjene brojnim sadržajima i mali i veliki osjetitelji će u deset dana festivala na livadi pod nazivom ZGodne radionice imati priliku prisustvovati radionici animiranog filma, izrade čarobnih napitaka, sadnje bilja, zdravog doručka, Lego radionici, slikanja u prirodi i naravno to nije ni približno sve…

Cijela jedna zelena livada posvećena je sportovima i zato se zove Sportska livada! Na njoj će se svakodnevno izmjenjivati sportovi kao što su rugby, rukomet, kajak, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje i naravno ni to nije približno sve…ali zato će djeca sve sportove moći isprobati i zaigrati. 

Možda te zanima... 5 aktivnosti za podizanje svijesti cijele obitelji Roditelji

Uz zidine će biti postavljeni paneli za malu školu velikih grafita koja će se održavati svakodnevno od 18 do 20 sati, pod stručnim vodstvom jednog od naših najpoznatijih grafitera. 

 | Author: Promo Foto: Promo

One željne adrenalina očekuje veliko iznenađenje; pravi, pravcati zip line izgrađen posebno za ZGodionicu! I bungee jumping i penjalište…tako da nema spavanja na Ribnjaku.

Unutar kulturnog centra Ribnjak svakodnevno će se prikazivati ZGodni filmovi, dok će u predvorju biti postavljena izložba SF kostima. Imamo i piknik zonu za djecu i roditelje i kvalitetno ljenčarenje na travi! I ne morate nositi klopu i cugu sa sobom, sve imate u Ribnjaku. 

obitelj, crtići, televizija Možda te zanima... Pet kultnih crtića koje morate pokazati svojoj djeci Vrtić

Skoro smo zaboravili; svaku večer možete tulumariti u discu, a nakon što se načagate baka Ljerka će vam prije spavanja pročitati priču

Za malo veće, u subotu 25.8., u 15 sati dolazi nam u goste poznati mladi YouTuber theSikrt s kojim ćete se fotkati, pričati i družiti. 
I sve to je samo dio ludog sadržaja na ZGodionici.

Ulaz na sve radionice, filmove i sportove je besplatan, a novosti možete pratiti na webu i Facebook stranici. Vidimo se uskoro i bit će nam ludo! 

Možda te zanima... Ljeto u Zagrebu za najmlađe: Besplatne radionice, filmovi i igraonice Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.