Školarci Slobodne aktivnosti 13. rujna 2018.

Zabava za djecu i odrasle: 13. Dan društvenih igara u Zagrebu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

13. Dan društvenih igara održat će se u subotu, 15. rujna od 14 sati u Vintage Industrial baru u Zagrebu

Dan društvenih igara, tradicionalna manifestacija koja okuplja brojne ljubitelje društvenih igara pojedince, obitelji s djecom, eksperte u ovoj vrsti zabave i druge - kojih je iz godine u godinu sve više te se očekuje da se i ove godine okupi 500 i više posjetitelja, održat će se 13. put u subotu, 15. rujna u Vintage Industrial baru u Zagrebu. Događanje se, uz bogat program, odvija od 11 do 20 sati, a u periodu od 14 do 16 sati u prostoru će biti najbogatiji sadržaj:

Uz više od 100 igara u kojima se posjetitelji mogu okušati na nekoliko stolova bit će postavljene kolekcije figurica i objekata Wahrhammer Age of Sigmar, ultra popularne igre koja je više od same igre i predstavlja pravi hobi među obožavateljima društvenih igara. 

Kao uvod u nadolazeće Pokemon turnire koji će se održavati u prostorima Udruge u Meeple's Corneru, predstavit će se organizatori turnira i posjetitelji će moći zaigrati igru. Kako se i u Hrvatskoj kreiraju društvene igre, prostor za predstavljanje dobit će igra Fierce Women koju je razvio ženski tim iz Udruge Vox Feminae.

igra šah roditelj Možda te zanima... Dobro je da djeca gube u igrama, nemojte im uvijek popuštati Vrtić

Također, svi okupljeni moći će više naučiti i o ovogodišnjim hit igrama, dobitnicima globalnih nagrada, kao što su The Mind, Azul, Santorini, hrvatski Codenames i sl. Naravno, uz sve to volonteri iz Udruge Igranje bit će na raspolaganju za pomoć oko raznih igara za svačiji ukus od obiteljskih do geekovskih.  

Cijena ulaznice je 15 kuna po osobi, a za djecu 5 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan. Za dodatne informacije i potvrdu dolaska možete se obratiti na goran.pivarski@igranje.hr ili dolje navedene kontakte. Više informacija o događanju i programu možete naći na webu Udruga Igranje kao i na Facebook stranici.

Možda te zanima... Vodič kroz društvene igre: Baci kockice i (ne)idi Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.