Školarci 09. veljače 2023.

Zimski kamp u MiniPolisu nudi petodnevni boravak i hrpu aktivnosti za najmlađe

Foto: MiniPolis
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Školski praznici se približavaju, djeca se vesele, a roditelji u brizi gdje s djecom tijekom praznika. Zimski kamp u MiniPolisu nudi petodnevni, cjelodnevni boravak za djecu. Raznolike fizičke aktivnosti isprepletene sa zabavnim aktivnostima veliki su poticaj za razvoj vašeg djeteta i izvrsna ideja za kreativno provođenje školskih praznika. Djeca će u kampu razviti socijalne vještine, a samim time i vještine rada u grupi, zahvaljujući kojima postaju otvoreniji prema svijetu i ljudima oko sebe. 

Prijave za zimski kamp su već moguće, a ove godine kamp uključuje školu kartinga i preko 10 edukativno-zabavnih radionica.
Sa školom kartinga nam je cilj dijete uvesti u svijet rekracije i sporta, upoznati s karting sportom, kako bi jednog dana postali pažljivi i oprezni vozači. U školi kartinga nam je cilj djeci osnažiti i njihovu motoriku i koordinaciju. Simulacija vožnje i prava vožnja, koju će djeca imati na Mini Go kart stazi,  može biti vrlo učinkovit alat za pomoć u razvijanju motorike i poboljšanje svega vezanog uz stvarnu vožnju. 

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

U sklopu kampa organiziramo i preko 10 edukativno-zabavnih radionica jer učenje ne mora biti dosadno. Uz pomoć raznih stručnjaka i naših educiranih animatora, djeca će na zabavan način i kroz igru steći mnoga znanja, a naš koncept učenja su verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje. Kako su učenje i zabava kod djece neodvojivi, djeca će imati i slobodne aktivnosti, kada mogu uživati u avanturističkom i zabavnom putovanju kroz MiniPolis atrakcije i potencijalno saznati, što žele biti kada odrastu. 

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Zimski kamp podrazumijeva pet cjelodnevnih boravaka s uključenim zdravim obrocima (izbalansiranim od strane nutricionista), više od 10 edukativnih radionica i petodnevnu školu kartinga. Zimski kamp vode profesionalni i stručni instruktori i mentori, a djeca su pod stalnom brigom educiranih i kvalificiranih animatora. 

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Djeca na kamp dolaze u jutarnjim satima i ostaju sve do poslijepodne, kad i roditelji završavaju sa svojim poslom. Uključeni su svi obroci (zdravi doručak, užine i ručak), savršeno izbalansirani od strance nutricionista, 10 edukativnih radionica i svakodnevna škola kartinga koja će se, pod stručnim vodstvom trenera i animatora, održati na vanjskoj terasi MiniPolisa. 

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Želja nam je djeci pružiti radosne i zanimljive školske praznike, pune aktivnosti. Program je namijenjen za djecu od 4 do 12 godina, a trajat će od 20. do 24. veljače 2023. 21. veljače, utorak, kamp će biti posebno posvećen karnevalu, a vaša djeca na taj dan mogu očekivati slatka i zabavna iznenađenja. Roditeljima su na izboru 2 paketa, a  na raspolaganju je i opcija dnevnog paketa. Prijave je moguće izvršiti na web stranici bit.ly/3wWbyuf ili na recepciji MiniPolisa.