Trudnoća 29. prosinca 2023.

Majka duhovitim ilustracijama pokazala kako zapravo trudnoća izgleda

Foto: Instagram/kosogkaos/ ; Duhovite ilustracije o trudnoći,
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prikupili smo omiljene ilustracije talentirane Line Severinsen kako bismo se zajedno s čitateljicama mogle dobro nasmijati!

Line Severinsen, majka je dvoje djece iz Bergena u Norveškoj, koja u slobodno vrijeme objavljuje crteže na svojoj web stranici Kos og Kaos, kao i na svojim Facebook i Instagram računima. Otkako je počela s tim, skupila je mnoštvo sljedbenika iz cijeloga svijeta koji se konstantno vraćaju po novu dozu smijeha. U ovoj seriji presmiješnih ilustracija Ilustratorica i mama kroz slike progovara o iskustvima koje je doživjela dok je bila trudna sa svoje dvoje djece.

Line je odlučila progovoriti o problemima u trudnoći koje muče većinu žena ali o tome u većini slučajeva ne govore javno. Brojne probleme koje većine žena muče tijekom devet mjeseci a kroz koje je i sama prolazila Severinsen je odlučila prikazati na drugačiji, zabavan način kroz ilustracije.

Željela sam ovim ilustracijama svim trudnicama poručiti i pokazati da nisu usamljene i da većina žena prolazi kroz iste probleme i da je jednostavno u redu ne osjećati se dobro u tim mjesecima, a opet to prikazati na zabavan način”, objašnjava Severinsen.  “Drago mi je da su ilustracije toliko dobro primljene kod žena a kao majka trogodišnjakinje i petomjesečnog dječaka vjerujem da inspiracije i novih dogodovština neće mi nedostajati”, zaključila je ilustratorica.

Nekoliko njezinih ilustracija, koje bi te mogle nasmijati do suza, pogledaj u nastavku.

 

Možda te zanima... Duhovitim ilustracijama prikazala 'idiličan' život mame na porodiljnom Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.