Trudnoća 07. srpnja 2023.

Na svaku ženu koja je nezadovoljna svojim strijama dolazi jedna žena koja bi ih željela imati!

Foto: instagram /theperfectmom ; Desiree Fortin mama je četvero djece i ima nekoliko sjajnih savjeta za sve nas koje se ponekad previše opterećujemo strijama
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je objavila necenzuriranu fotografiju svog trbuha uz snažnu poruku za sve žene!

Velika većina žena se barem jednom u životu susretne sa strijama, a mnoge žene nakon trudnoće imaju strije na trbuhu, bokovima ili bedrima. Nažalost, pritisak društva i industrije ljepote je ponekad zaista nemilosrdan, a majkama i ženama se na svakom koraku nude savjeti i tretmani za njihovo "iskorjenjivanje" - kao da su one nešto najgore što se ženi može dogoditi.  

Srećom, postoji i drugi način gledanja na njih...

Desiree Fortin iz San Diega ima 150 tisuća sljedbenika na Instagramu, mama je četvero djece i ima nekoliko sjajnih savjeta za sve nas koje se ponekad previše opterećujemo strijama i nepravilnostima na tijelu. Njezinu snažnu poruku prenosimo u nastavku.

"Na svaku ženu koja je nezadovoljna svojim strijama dolazi jedna osoba koja bi ih poželjela imati", napisala je Fortin u dirljivoj objavi i pojasnila da je biti majka blagoslov koji, nažalost, nemaju sve žene. Zbog toga smatra da bi tijelo nakon porođaja trebalo slaviti, a ne kritizirati.

Fortin, koja je na Instagramu podijelila sliku strija, nazvavši ih "ranama nade" koje su ostavile troje čudesne djece, je i sama nekoć bila ta koja je čekala, željela i nadala se da će jednom postati majka. "Saznanje da ću napokon postati mama bio je jedan od najnevjerojatnijih osjećaja", napisala je. "Nije bilo važno hoću li roditi prirodno ili ću imati carski rez. I nije bilo važno što će se moje tijelo drastično promijeniti. Napokon mi se ostvario san da budem mama, i to mama četvorkama! "

Ali kada je trudnoća završila, Fortin je rekla da joj je bilo teško prihvatiti i voljeti svoje novo tijelo.

"Nikad nisam zamišljala da će moje tijelo izgledati onako kako izgleda sada", napisala je. Također je napisala da je najbolji način da prigrlimo svoje tijelo jest promijeniti svoju perspektivu. "Osnažite sebe za voljenje sebe ”, napisala je dodajući da su strije zapravo prekrasne priče o nadi, ljubavi i ponekad gubitku. "U tijelima mama ima ljepote", poručila je. "Ona predstavljaju život, našu djecu i neporecivu ljubav koju prema njima imamo."

Fortin je svoju poruku posvetila i svim ženama koje se nadaju, mole i čekaju na svoje čudo, ali i onim mama koje imaju svoje anđele...

"Za onu ženu koja je rodila i izgubila bebu, znam da je ovo sve što ti je fizički ostalo od tvojeg anđela. Zapamti, ti si jaka, mama!", napisala je te dodala:  "Svim ženama koje se bore prihvatiti i zavoljeti sebe, znajte da ste snažne, prekrasne i da vam je dano da volite sebe. Samo promijenite perspektivu i shvatit ćete da su naša tijela čudesna i da svaka strija krije u sebi priču - priču ljubavi i nade."

Iako Desireeina objava nije nova, njezine su riječi toliko inspirativne i smatramo da ih vrijedi ponovno podijeliti.

 

Možda te zanima... Mama je objavila neretuširane fotografije tri mjeseca nakon poroda, prozvali su je da je lijena i debela Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.