Trudnoća Porođaj 22. rujna 2018.

Jednojajčane blizanke rodile sinove isti dan u istoj bolnici

Foto: Instagram/jalynnecrawford
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jednojajčane blizanke Jalynne April Crawford i Janelle Ann Leopoldo rodile su svoje sinove Brysona Rydera i Jacea Alana istog dana u lipnju

Prije nešto više od 15 mjeseci, blizanke Jalynne April Crawford i Janelle Ann Leopoldo doživjele su ostvarenje svojih snova - otkrile su da trudne i da obje nose dječaka. "Osjećala sam da je Bog uslišio naše molitve", izjavila je Jalynne za časopis People. 

30-godišnja Jalynne je otkrila da se njezina sestra Janelle imala probleme s neplodnošću jer je imala dijagnozu policističnih jajnika, a Jalynne je prije ove trudnoće imala dva spontana pobačaja. Oba para imala su probleme s neplodnošću. Unatoč njihovim problemima i dalje su željele ostati trudne u isto vrijeme.

Kako nastaju blizanci i što utječe na višeplodnu trudnoću?

Jalynne i Janelle žive u udaljenim dijelovima zemlje, a željele su da njihovi roditelji budu s njima na dan kad rađaju djecu. "Željele smo da roditelji budu s nama na taj dan", objasnila je Janelle i onda je Jalynne pitala liječnika mogu li roditi na isti dan. Janelle i njezina obitelj spremili su svoje stvari i otišli Arizonu do njezine sestre šest tjedana prije termina.

blizanci beba bebe Možda te zanima... Braća blizanci postali tate na isti dan! Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jalynne Crawford (@jalynnecrawford) on

beba djevojčica dječak blizanci Možda te zanima... Jednojajčane blizanke rodile isti dan u isto vrijeme! Trudnoća

"Obje smo bile trudne 39 tjedana i došle smo do dogovorenog dana poroda", objasnila je dalje Jalynne. Tako su 18. lipnja sestre, njihovi supružnici i roditelji otišli u bolnicu. Jalynne je rodila ujutro, a njezina sestra nekoliko sati kasnije, tako su se dogovorile. Svi su ih pitali kako smo se dogovorile koja će biti prva. "Pa ja sam prva rođena i prva zatrudnjela, a moj muž je dobio samo tri dana za rođenje djeteta", tako je Jalynne odgovorila na pitanje prvenstva te dodala da će se ovoga sjećati cijeli život.

Tri mjeseca kasnije bebe su već "najbolji prijatelji", a sestre su sretne jer su mogle zajedno proći kroz trudnoću. Jalynne ima četvero djece i odlučila je da je njezina obitelj "kompletna", a Janelle također želi imati četvero djece pa ju čeka dugačak put.

blizanci, trudnoca Možda te zanima... U 40-ima je veća mogućnost za blizanačku trudnoću Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janelle Leopoldo (@janelleleopoldo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jalynne Crawford (@jalynnecrawford) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.