Trudnoća Porođaj 22. lipnja 2018.

Peto dijete: Poznati glumac objavio fotke s kućnog poroda

Foto: Instagram/vanderjames
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Stvarnost porođaja u kući: neuredan krevet, plastična navlaka za krevet, stari ručnik na podu, vrećica za povraćanje (neiskorištena), bazen za porođaje (nekorišten)', napisao je James Van Der Beek

Glumac James Van Der Beek, koji se proslavio ulogom u megapopularnoj tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", je po peti put postao otac i objavio je fotografiju s porođaja na društvenoj mreži. James i njegova supruga Kimberly su se vjenčali prije osam godina, a u braku su dobili petoro djece: 7-godišnju Oliviju, 6-godišnjeg Joshuu, četverogodišnju Annabel Leah, dvogodišnju Emiliju i tek rođenu Gwendolyn.

Možda te zanima... Priča naše mame o porođaju u Njemačkoj: 'Sjedi, lezi, šetaj i tako u krug satima' Trudnoća

Uz fotografiju, 41-godišnji James je napisao kako je to "stvarnost porođaja u kući". Mnogi su komentirali kako je "brutalno realan" i zaželjeli velikoj obitelji sreću. "Stvarnost porođaja u kući: neuredan krevet, plastična navlaka za krevet, stari ručnik na podu, vrećica za povraćanje (neiskorištena), bazen za porođaje (nekorišten), tata bez majice, dijete u Spiderman odijelu, sretna i zdrava beba, sretna i zdrava mama koja je na tuširanju nakon porođaja, bočica za vodu i posteljica u zdjeli. Upozorio sam vas", napisao je sretni tata.

 

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

James Van Der Beek je zbog glume odustao od studija engleske književnosti. Nakon završetka serije koja ga je proslavila dobio je manje uloge u hit serijama poput "Kako sam upoznao vašu majku" i "Zakon i red: Odjel za žrtve". U seriji "Ne vjeruj susjedi iz stana 23" je glumio samoga sebe. Ipak, Der Beek je jedino ostao zapamćen po ulozi Dawsona.

Možda te zanima... Nevjerojatan video neasistiranog poroda kod kuće Trudnoća

James iza sebe ima brak s glumicom Heather McComb. Samo nekoliko mjeseci nakon razvoda oženio je svoju novu djevojku Kimberly Brook, s kojom danas ima petoro djece.

"Oduševljen sam što mogu objaviti da smo proširili našu obitelj za još jednu djevojčicu. I to upravo na Očev dan", napisao je James na društvenoj mreži. Dodao je i kako je njegova žena prava božica i kako joj se divi i kako je jako zaljubljen u nju.

 

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

Možda te zanima... 10-godišnjak pomogao mami na porodu i spasio život bratu! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.