Trudnoća Porođaj 09. siječnja 2019.

'Skijaške bebe': Nakon Janice rodila je i Ana Jelušić

Foto: Instagram/AnaJelušić
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naša bivša skijašica Ana Jelušić rodila je svoje prvo dijete. Sretni roditelji na početku ove godine dočekali su svoju djevojčicu

Bivša hrvatska skijašica Ana Jelušić rodila je djevojčicu, a sretnu vijest objavio je Hrvatski skijaški savez. "Blagoslovljeni smo novom djevojčicom. Čestitamo mami", objavili su na svom Instagram profilu uz Aninu fotografiju. Odmah su uslijedile čestitke, vrlo veselo čestitala je također bivša skijašica Nika Fleiss te napisala: "Imamo novi ski team uskoro".

Možda te zanima... Koje zvijezde očekuju bebu ove godine? Trudnoća

32-godišnja Ana Jelušić sretnu vijest da očekuje bebu objavila je u rujnu prošle godine, na dan kad je slavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Travisom Blackom. U posljednjoj objavi na Instagramu Ana i Travis pokazali su iščekuju termin porođaja. "Svi su čekali Novu godinu, ali mi i termin kada bi naša beba trebala stići. Koja šteta, preskočila je raspored i još ne želi van", napisala je Ana uz zajedničku fotografiju. Još uvijek nije otkriveno ime kćeri.

Za naše proslavljene sportašice i skijašice ovo je najljepši početak godine. Bivša skijašica Janica Kostelić u novu godinu također je ušla je s najljepšim vijestima. 36-godišnja Janica rodila je sina Oskara, a rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom.

Možda te zanima... Janica Kostelić postala majka malenog dječaka Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are blessed with a new baby girl ❤❤❤ Congratulations mom @anajelusic

A post shared by CroSki & SQT (@cro_ski) on

Možda te zanima... U iščekivanju: Domaće trudnice ponosno pokazuju trbuščiće Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.