Trudnoća 15. prosinca 2023.

Trudna Sienna Miller (41) ljutita jer je mnogi osuđuju zbog kasne trudnoće i mlađeg partnera

Foto: Hollie Adams / Reuters /Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uvijek će se naći netko tko će pametovati oko nečeg, a nije tajna da su trudnice posebno izložene takvim komentarima. Nije drukčije ni poznatim, slavnim ženama, čini se…

Lice s naslovnice svjetski popularnog časopisa Vogue, i to za prosinac, je glumica Sienna Miller u „društvu“ svoje djevojčice – u trbuhu. Naime, 41-godišnja glumica trudna je sa svojim drugim djetetom, a na slavnoj naslovnici je to s ponosom istaknula. U vesti i crnom bikiniju, ali golog trbuha, na plaži, Sienna izgleda jednostavno predivno i baš kako i priliči trudnicama – sjaji.

Možda te zanima... Al Pacino postat će otac u 84. godini, pa će „prešišati“ i De Nira, a djevojka mu ima 29 Trudnoća

No, nije sve kod nje baš tako idealno kako izgleda na naslovnici. Čak niti ovakva slavna glumica ne može izbjeći dosadne i naporne, a prije svega zločeste komentare vezane uz trudnoću i godine. U intervjuu i ranije u podcastu časopisa Vogue glumica je priznala da doživljava osude zbog svoje trudnoće u dobi od 41 godine, ali isto tako i da čuje svašta neprimjereno zbog razlike u dobi nje i partnera. Naime, njezin partner Oli Green ima 27 godina.

Iako mnogi slavni muškarci postaju roditelji u daleko kasnijim godinama, te s puno većom razlikom u godinama u odnosu na svoje partnerice, nekako se uvijek to radije spočita ženama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„Mislim da je ljudima ugodan onaj način života koji postoji već dugi niz godina, a vrlo je mizoginičan i patrijarhalan,“ rekla je Sienna, te pojasnila s čim se nosi: „Ja kao starija žena u partnerstvu s mlađim muškarcem ili to što sam trudna nakon 40. godine – to je „neodgovorno“ i „jadno dijete“ – što su dvostruka mjerila. Ljudi to uopće ne preispituju u svojim glavama. Ali to je apsurdno. Takve osude su tako jednostrane i to je tako tužno.“

Sienna je, inače, već mama 11-godišnjeg sina Marlowea, iz prijašnje veze s glumcem Tomom Sturridgeom. Iako 41 godina više i nije toliko kasna trudnoća i definitivno je sve više žena koje rađaju nakon 40-e, još uvijek nisu svi spremni prihvatiti to. I da, znamo – tko ih uopće pita?! Ali isto tako znamo da oni govore i bez da ih se pita. Pa onda možemo ignorirati, naravno, ali to ne znači da nam to ne ide na živce i ne boli nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„Voljela bih doći do tog da ne osjećam potrebu šaliti se na račun tog što ću roditi malo starija,“ priznala je Sienna. Inače, Sienna je u vezi s Greenom od prošle godine, a tada je također u jednom intervjuu otkrila da je zamrznula svoja jajašca za svaki slučaj, jer silno želi još djece. Pa zašto onda to ne bi i ostvarila?! Čestitamo, Sienna, na svemu!

Možda te zanima... Hilary Duff obiteljskom božićnom čestitkom objavila da je trudna: „Toliko o tihim noćima“ Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.