Trudnoća Trudnica 18. rujna 2018.

Baby boom: Koje sve poznate Hrvatice očekuju prinovu?

Foto: Instagram/maremikulic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Čini se da se demografska slika naše zemlje popravlja, bebice čekaju Ana Jelušić, Nataša Janjić, Nevena Rendeli Vejzović, Anita Dujić, Marijana Mikulić, Ana Majhenić, piše Miss7.hr

Spontano i nenametljivo, baš kakva je i sama, Ana Jelušić je na svom profilu objavila da je trudna. Lijepa skijašica je tako objavila post s porukom: "Prva godina (veze) - putovanje svijetom i potraga za avanturama - obavljeno; Druga godina - organiziraj se i pretvaraj se da si odrasla; Treća godina - nauči kako istražiti svijet kao trio!". Navala čestitara je logično uslijedila... Ana se tako pridružila timu poznatih domaćih trudnica koje nas oduševljavaju svojim slikama s Instagrama.

Mnoge je kolege, ali i obožavatelje razveselila ova vijest. Nataša Janjić čeka svoju prvu bebicu s liječnikom Nenadom Medančićem. Kako su u intervjuu za magazin Story budući roditelji otkrili, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, supružnika Marijane Batinić i Mateja Pašalića. Nataša i Marijana su već slavne domaće BFFs, a isto tako su i Nenad i Matej bliski prijatelji. Marijana i Matej su, kako priča Nataša Janjić za Story, prepoznali zajedničke interese ovog para, pa su ih na kraju upoznali i spojili. Za sada Nataša nije preko društvenih mreža opisivala prve trudničke dane, no ne sumnjamo kako će lijepih trudničkih slika biti. Lijepoj glumici i njezinom odabraniku želimo svu sreću! 

Možda te zanima... Nevena Rendeli: 'Mare je bila živac i u trbuhu, a Lea mirna beba' Roditelji

Nevena Rendeli Vejzović, modna ikona među voditeljicama je prije dva mjeseca potvrdila da je trudna. Naime, medijima je potvrdila da će njezine blizanke u prosincu dobiti seku. Sretnu vijest Nevena je saznala kada su njezine klinceze Mare i Lea napunile osam mjeseci. Nevena Rendeli ovih dana šeta ulica Zagreba, posjećuje festivale te objavljuje vesele slike s hashtagom #pregnantlife. Oduševljeni smo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Život na relaciji London - Zagreb za ovu se svestranu mladu ženu pokazao se više nego uspješan. Anita Dujić je simpatičnim postom trbuha i hashtagom #twoofus poručila svojim pratiteljima da je trudna. Sa svojim odabranikom Duncanom Broadfootom Anita uživa u trudničkim danima i bira predivne outfite, a posebno nas je oduševila posljednja slika koju je objavila. Uživa na jadranskim otocima i ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić u bikiniju, baš kao prava fashion mama!

Anita Dujić pokazala trudnički trbuščić

Možda te zanima... Nova mama Nives Ivanišević pokazala djelić svoje sreće Roditelji

Marijana Mikulić, majka dvoje djece na kraju trećeg mjeseca na svom službenom Instagram profilu je objavila da je trudna. I naravno, čestitari nisu izostali. Glumici i njezinom suprugu Josipu Mikuliću će ovo biti treći sin, nakon 9-godišnjeg Jakova i 5-godišnjeg Andrije. Za magazin Story glumica je otkrila kako bi ime trećeg sina moglo biti Jakov.

Ana Majhenić Herceg još je jedna glumica javnosti otkrila da je trudna, i to u travnju kada su već prošla dva mjeseca trudnoće. Ana Majhenić je trudna s partnerom Antunom Hercegom. Sretnu vijest lijepa trudnica je podijelila s pratiteljima na Instagramu, ispod posta na kojem izvodi joga poze za trudnice. Medijima je otkrila da zna već spol djeteta, no da bi to željela zadržati za sebe. U početku je imala jutarnje mučnine, no sada se sve stabiliziralo, a savjetima su joj pomogle i kolegice. Majhenić se joge ne odriče niti u visokoj trudnoći. "Jesen je dobro godišnje doba za trudnice", ispod slike na kojoj vježba trudničku jogu napisala je glumica.

Marijana Mikulić: Treća beba pa opet dečko? Zašto je bitno što selo misli?

Možda te zanima... Ljetni baby boom u domaćem svijetu poznatih Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.