Trudnoća Trudnica 15. siječnja 2019.

Meghan Markle objavila kad stiže kraljevska beba

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata vojvotkinja tijekom gostovanja u gradiću Birkenhead objavila je da je trudna već šest mjeseci, ali da ne znaju je li dječak ili djevojčica jer žele da to bude iznenađenje

Vojvotkinja od Sussexa prvi put je progovorila o datumu rođenja bebe dok je upoznavala mještane u lučkom gradiću Birkenhead. Ovo je bilo prvo službeno gostovanje mladog kraljevskog para ove godine. 37-godišnja Meghan otkrila je da je u šestom mjesecu trudnoće i da beba stiže krajem travnja, početkom svibnja. Također je otkrila da ne znaju hoće li imati djevojčicu ili dječaka jer žele da to bude "iznenađenje".

Možda te zanima... Kraljevska pravila koja Meghan Markle mora slijediti u trudnoći Trudnoća

 | Author: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Iako Kensingtonska palača službeno nije objavila termin poroda, kraljevski obožavatelji pisali su da se prema veličini njezinog trbuha može pretpostaviti da beba stiže početkom travnja, ali se pisalo i da očekuju blizance (zbog veličine njezinog trbuha).

Vjenčanje britanskog princa Harryja i američke glumice Meghan Markle u svibnju prošle godine proglašeno je vjenčanjem godine, a vijest da očekuju prvo dijete objavili su u listopadu. Od tada svi svjetski mediji prate poznatu trudnicu, tako se nedavno pisalo o tome kako je Meghan u javnosti stalno dodiruje trbuščić, a mnoge ljude je to počelo iritirati jer se ponaša kao "da je samo ona trudna". 

Možda te zanima... Meghan Markle stalno dodiruje trudnički trbuščić: Zašto to radi? Trudnoća

 | Author: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.