Trudnoća Trudnica 30. travnja 2024.

Petar Grašo potvrdio sretne vijesti: Hana je trudna, uskoro stiže drugo dijete

Foto: Milan Maricic/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što su splitski pjevač i glazbenica u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, njihova će obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Nakon što su splitski pjevač i glazbenica u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, u njihovu će obitelj uskoro stići još jedan član, potrvdio je telefonom za IN Magazin telefonom sam Petar. Trudna Hana posljednji put u javnosti se pojavila prije desetak dana na otvorenju izložbe "Univerzum kroz Ljubav" u Dioklecijanovim podrumima. Tom prigodom ispričala je koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan.

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", rekla je.

U ekskluzivnom intervjuu koji je početkom siječnja dala za IN Magazin, Hana je otkrila kako se snašla u ulozi majke.

‘‘Pa ja mislim da sam se okej snašla. Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama", priznala je. Puno joj, kaže, pomažu dvije bake, a najveća potpora joj je, naravno, njezin Petar.

‘‘Ma prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji", otkrila je Hana.

"Pa budem uzoran tata, još nema vrtića, još nema škole, tako da ju možemo vući ovdje negdje s nama blizu Splita, gdje god postoji autocesta i avion. Ona je s nama dva, tri dana, voli putovati, uživa, tako da stignem ono što najviše volim, a to je obiteljski dio", izjavio je Petar.

Poznati glazbeni par sudbonosno "da" izrekao je u najužem krugu obitelji i prijatelja u Crkvi svetog Dominika u Splitu u veljači 2022., a kada bi se njihovo drugo dijete trebalo roditi još uvijek nije poznato.

Možda te zanima... Hana Huljić Grašo i Petar Grašo postali su roditelji djevojčice Albe Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.