Vrtić Dijete u vrtiću 01. lipnja 2018.

Počelo glasovanje: Odaberite Naj tetu iz vrtića!

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, Pampers Pants i Klokanica traže Naj tetu iz vrtića. Pobjednice u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta kao treći roditelj, osvojit će vrijedne nagrade za vrtić u kojem rade

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, Pampers Pants i Klokanica odlučili su organizirati natječaj u kojem smo vam dali priliku da prijavite svoju i djetetovu naj tetu iz vrtića i pokažete da je vaša teta NAJ teta! 

Upoznajte tri finalista/finalistice u svakoj kategoriji kroz priče kojima su nominirani i glasujte klikom na LIKE za svog favorita i odaberite Naj tetu iz vrtića!

Glasovanje traje od 1. do 10. lipnja, nakon čega ćemo odabrati i proglasiti pobjednicu u svakoj kategoriji koja će za vrtić u kojem radi osvojiti vrijedne nagrade.

Vrijedne nagrade za naj tete, roditelje i vrtiće

Tri odgojiteljice koje ćemo proglasiti pobjednicima osvojit će super nagrade:

  • za tetu: narukvicu za najbolju tetu u svojoj kategoriji
  • za vrtić: potrošni materijal u vrijednosti do 10 000 kn
  • za roditelje: mjesec dana bez donošenja pelena u vrtić (jer tetin vrtić dobiva zalihu pelena Pampers Pants u vrijednosti do 14 000 kn)

Pročitajte priče o finalistima u svakoj kategoriji i glasujte za 'Naj tetu iz vrtića'!

Tijekom života, susrećemo mnoge ljude koji na nas ostavljaju jedan poseban, neizbrisiv trag. Osim naših najbližih, naše obitelji i prijatelja, velik dio našeg života čine i učitelji. Svaki od njih na neki način utjecao je na naš život, a jedni od prvih učitelja, osim naših roditelja, svakako su odgajatelji - naše najdraže, od milja zvane 'tete' u vrtiću!

Polazak u vrtić velika je promjena u životu svakog djeteta, ali i roditelja, stoga nije ni čudo da je ponekad prilagodba na vrtić potrebna mamama i tatama, jednako kao i njihovim mališanima. Ipak, zbog stručnih, marljivih i uvijek pozitivnih 'teta' u vrtiću - svaki novi odlazak u vrtić uključuje sve manje straha, suza i nezadovoljstva, a sve više smijeha, sreće i uzbuđenja.

Moja teta u vrtiću: Odgaja, čuva, brine, igra se...

Pozvali smo vas da opišite najbolju odgojiteljicu ili odgajatelja, i na temelju vaše priče (opisa zašto je vaša teta Naj teta ili opisa nekog određenog iskustva s njom) - izabrali smo tri finalista/finalistice u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta treći roditelj.

Teta kreativka je teta koja svakodnevno uvodi vaše dijete u svijet mašte, potiče ga na kreativnost i stvaranje. Zbog nje naši mališani crtaju i slikaju, upoznaju šareni svijet bojica, pastela, tempera i plastelina. Zbog nje koriste svoje vrijedne ručice kako bi izradili najljepše uspomene na vrtićke dane. Zbog nje je vrtić djeci prva pozornica, mjesto na kojem uče pjevati, plesati i glumiti. 

Teta pričalica je teta koja priča i čita najbolje i najljepše priče. Zbog nje naši mališani dolaze iz vrtića i oduševljeno nam prepričavaju te čarobne priče zbog kojih putuju beskrajnim svemirom mašte, zbog kojih uče razmišljati, preispitivati i zbog kojih je svaki odlazak u vrtić najuzbudljivija avantura.

Teta treći roditelj je teta koja je uvijek tu, teta koja je vašem djetetu najveća podrška kad se osjeća neshvaćeno, najveća utjeha kada je bespomoćno. Ona briše nosiće, dijeli najtoplije osmijehe, a širokim zagrljajima pruža najsigurnije utočite kada roditelji nisu tu jer ona je treći roditelj. Zbog nje je vrtić drugi dom, druga obitelj. 

Pampers Pants i Klokanica pružaju vam priliku da zajedno zahvalimo osobama koje svakodnevno uveseljavaju i obogaćuju život naše djece, čineći im djetinjstvo još posebnijim, sigurnijim i značajnijim, ali i uljepšamo svakodnevicu naših mališana u vrtićima.

Glasujte klikom na LIKE i odaberite Naj tetu iz vrtića!

Pročitajte pravila nagradnog natječaja

 | Author: Promo Foto: Promo Kada bebe počnu hodati trebaju pelene koje će sačuvati kožu suhom, ali i ostaviti slobodu pokreta. Nove pelene-gaćice Pampers Pants stvorene su za to i omogućavaju do 12 sati suhoće u pelenama-gaćicama koje se mijenjaju s lakoćom.

Sponsored by Pampers Pants

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aerobik

    Moj komentar je za naj tetu iz vrtića Cvrćak Mali Lošinj Jelku Birinji.Iako su moji sinovi Marin-25,Darin-22 i Sven-18 godina,imala sam tu sreću da upravo teta Jelka bude teta mom 1. sinu Marinu i toliko toga bih Vam mogla ispričati o doživljajima s tetom Jelkom i vrtićem Cvrčak da jednostavno ne bi stalo na ove stranice, ali ipak ću reći barem neku riječ jer teta Jelka je stvarno jedna predivna osoba i samo može biti JEDNA TETA JELKA  iz naše vrtića CVRČAK, NAJBOLJA,JEDINSTVENA, i želim joj da pobijedi jer ona to stvarno zaslužuje.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci