Vrtić Igre za djecu 28. siječnja 2023.

Genijalan trik: Mama otkrila kako ukloniti trajni marker sa zidova

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cijelo vrijeme paziš i onda okreneš leđa na 30 sekundi, a tvoj mališan je uzeo trajni marker i ukrasio zidove. Prije nego što dobiješ pet živčanih slomova i otrčiš kupiti novu boju za zid, isprobaj ovaj genijalni trik koji je podijelila jedna mama na Facebooku

Mama Lisa podijelila je na Facebooku svoj 'užas' kada je otkrila da je u ruke njene trogodišnjakinje došao permanentni marker s kojim je 'ukrasila' zidove spavaće sobe.

"Jutros kad sam otišla probuditi svoju trogodišnjakinju u sobi sam otkrila ogromni mural koji stvorila na zidu svoje soba i to trajnim markerom", napisala je Lisa. 

Branka Štrbac Jakšić Možda te zanima... 'U našoj kući dopušteno je šaranje po zidovima!' Roditelji

Još je šokantnije to što je nekretnina najam, što znači da bi obitelj trebala platiti toškove popravka uništenih zidova. 

"Prvo sam gumicom malo prebrisala crte, a zatim sam lakom za kosu pošpricala crtež i vlažnom krpom kružnim pokretima prelazila preko linija", napisala je. "Lak se doslovno rastopio i podigao mrlje od tinte".

Iako je metoda upalila, postupak nije bio kratak.

"Nakon tri sata, dva čarobna gumica za brisanje, pola konzerve laka za kosu i puno strpljenja kasnije sve sam to uklonila!", podijelila je Lisa.

Znači, sprej za kosu, krpa, puno strpljenja i problem je riješen!

dijete slikanje Možda te zanima... Što napraviti kada dijete šara po zidu? Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zmajek

    Kaj moramo o njoj čitat po čemu je ona zaslužila da se piše o njoj i po čemu je ona poznata zašto nas maltretira te nebitnim osobama još samo mama fali

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.