Vrtić Igre za djecu 21. lipnja 2018.

Odabrali smo 11 malih navijača koji navijaju uz repku

Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon puno zaprimljenih fotki mališana u navijačkoj odjeći i poruka podrške našoj nogometnoj reprezentaciji, odabrali smo 11 malih navijača koji su osvojili poklon paket BabyCentera i mjesto na virtualnom nogometnom terenu Klokanice

Kako bismo svi zajedno pružili podršku našoj reprezentaciji u Rusiji, pozvali smo vas da nam pošaljete fotografiju vaših mališana u navijačkoj odjeći uz poruku podrške, a za 11 odabranih malih navijača, Klokanica i Baby Center pripremili su poklon paket, ali i omogućili mališanima da upravo oni postanu dio virtualne reprezentacije Klokanice.

Nakon što ste nam poslali mnogo preslatkih fotografija i kreativnih navijačkih poruka podrške za reprezentaciju, odabrali smo '11 veličanstvenih' koje ćemo nagraditi Brainbox društvenom igrom prema dobi djeteta te ih poslagati na virtualnom nogometnom terenu Klokanice.

 | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Roditelji koji su osvojili nagrade za svoje mališane su:

1. Katarina Budak

"Naprijed kockice naše i moje malo srce sa vama skače"

2. Rita Kovačić

"Samo naprijed naši Vatreni, igrajte s ponosom i ostavite srce na terenu. Mi navijamo od malih nogu, a tako sada učimo i našu djecu."

3. Darko Spačal

"Vedran Ćoruluka je odlučio umiroviti svoju kapicu, pa ju je poklonio meni, da navijam za Hrvatsku na ovom prvenstvu. Za uspjeh se dosta toga mora poklopiti. Nema uspjeha ukoliko se sve ne posloži. Zajedništvo, atmosfera, podrška, forma, sreća. Neka im je sretno uz našu potporu kao navijača."

4. Željka Vuić Kečkeš

"U boj, u boj! Sretno naši, igrajte srcem i pobjeda je naša! Kako bi rekla moja Ana Irena : Goooo :)"

5. Magdalena Janjić

"Ja sam navijačica mala,i to nije nikakva šala! Navijam već od malih nogu,iako još ni hodati ne mogu! Ajmo vatreni pobijedite do kraja,da i ja osvojim nagradu ovog natječaja!"

6. Irena Vazgec

"Uz vatrene od malih nogu, ja navijati glasno mogu. Samo jako, sve do kraja tako! Hrvatska!"

7. Danijela Eržić Capan

"Mali navijač za veeeliku igru!"

8. Maja Sabol

"Ovako pjeva moja curica Mia: "Bijelo-cuvena poja Huvatska, Na dresu sjete me da ja vojim te, Igajte za nju, Našu vojenu, Nek jače kuca to suce vateno." Kako kaže ona će danas "zavijat" (umjesto navijat)

9. Ljubica Gverić

"Ajmo Hrvatska, to je moja ekipa" :) Tako kaze Nicol koja nestrpljivo ceka :)

10. Ivona Lukač

"Ne znam za brige, ne znam za stres, Ali ponosno nosim Hrvatski dres!! Naprijed naši!!"

11. Ana Prelac

"Ajmooooooooo Hrvatska do finala!!!!! Uz vas smo, najbolji ste na svijetu!!! Hrvatska ❤ NEOPISIVO"

Brainbox - društvena igra za svaki uzrast

Uz zabavnu igru djeca brže i lakše učiti nove riječi i pojmove, ali i vježbaju vještine promatranja, pamćenja i povezivanja koje su ključne za djetetov razvoj! Brainbox društvene igre odabiremo prema dobi djeteta te su namijenjena za djecu od 3 do 8 godina. Prve boje ili slova, možda prve brojke ili životinje. Baby Center nudi u svojoj ponudi bogati izbor Brainbox društvenih igara koja će oduševiti mališane i njihove roditelje. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.