Vrtić Igre za djecu 12. lipnja 2018.

Osvojite poklon pakete za najslađe male navijače

1/17
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pošaljite nam fotku mališana u navijačkoj odjeći i poruku podrške našoj nogometnoj reprezentaciji i osvojite poklon paket BabyCentera i mjesto na virtualnom nogometnom terenu Klokanice

Jeste li već pripremili navijačke rekvizite i nestrpljivo čekate početak Svjetskog nogometnog prvenstva? Kako bismo svi zajedno pružili podršku našoj reprezentaciji u Rusiji, pozivamo vas da nam pošaljete fotografiju vaših mališana u navijačkoj odjeći uz poruku podrške jer Klokanica i Baby center daruju vam poklon paket za male navijače, ali i priliku da upravo vaši mališani postanu dio virtualne reprezentacije Klokanice.

Kako prijaviti malog navijača?

Putem obrasca u ovom članku pošaljite fotografiju djeteta u navijačkoj odjeći s kreativnom navijačkom porukom podrške za reprezanciju, od 12. do 19. lipnja 2018. Jedanaest najslađih fotki s najkreativnijim porukama nagradit ćemo Brainbox društvenom igrom prema dobi djeteta te ih poslagati na virtualnom nogometnom terenu Klokanice.

Prijavite malog navijača!

Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja.

 | Author: missMAMA Foto: missMAMA

Fill out my online form.

Brainbox - društvena igra za svaki uzrast

Uz zabavnu igru djeca brže i lakše učiti nove riječi i pojmove, ali i vježbaju vještine promatranja, pamćenja i povezivanja koje su ključne za djetetov razvoj! Brainbox društvene igre odabiremo prema dobi djeteta te su namijenjena za djecu od 3 do 8 godina. Prve boje ili slova, možda prve brojke ili životinje. Baby Centar nudi u svojoj ponudi bogati izbor Brainbox društvenih igara koja će oduševiti mališane i njihove roditelje. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.