Vrtić Igre za djecu 21. rujna 2018.

Saznajte zašto svi klinci obožavaju JumpingClay

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bezbroj je razloga zašto odabrati JumpingClay za svoje dijete, a osim što se radi o jedinstvenoj glini za učenje kroz igru, u JumpingClay akademiji organiziraju kreativne radionice te nezaboravne dječje rođendane

JumpingClay je vesela glina uz koju ne postoje granice. Najmekša i najlakša glina na svijetu, lako se oblikuje, suši na zraku i ono najbolje - ne ostavlja nered. S njom se igraju djeca, ali i odrasli, ukrašavaju se okviri za slike, ogledala, torte ili kolači, dječje sobe ili kutije, izrađuje se nakit, privjesci, magneti i još puno toga što mašta može zamisliti.

Osim što razvija kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje kod djece, pet je važnih razloga zašto odabrati JumpingClay:

  • elastičnost
  • praktičnost
  • savršen materijal
  • bezopasna
  • edukativna

JumpingClay glina dostupna je u 9 osnovnih boja (crvena, zelena, bijela, crna, žuta, ljubičasta, plava, narančasta i smeđa), a miješanjem tih boja može se dobiti bilo koja boja u spektru. Također, treba spomenuti kako je male težine, topiva u vodi i potpuno bezopasna za zdravlje, čak i ako je dijete proguta, a jedan od glavnih sastojaka je nanosrebro, zahvaljujući kojem se na glinu ne lijepe klice. Osušena glina može se reciklirati i ponovno koristiti

Možda te zanima... Četiri greške kojima ubijamo dječju kreativnost Školarci

 | Author: promo Foto: promo

Najveće prednosti JumpingClay gline su:

  • opuštenost – djeluje opuštajuće, ublažava stres i stvara osjećaj ugode.
  • kreativnost – samostalno razmišljanje i upotreba mašte u oblikovanju sastavnih dijelova figurica potiču razmišljanje, analitičke vještine i kreativnost.
  • inteligencija – proces modeliranja i spajanja različitih oblika razvija svijest o prostoru te potiče matematičko i trodimenzionalno razmišljanje.
  • koncentracija – promatranje predmeta razvija sposobnost opažanja, a fokusiranje na sastavljanje dijelova potiče koncentraciju.
  • spretnost – stimulira osjetila i potiče misaone procese te razvija koordinaciju očiju i ruku, kao i razvoj motoričkih vještina i spretnosti.
  • umjetničke vještine – stvaranje specifičnih boja i oblika razvija smisao za boje i ravnotežu te potiče umjetnički talenat i iznova budi maštu.
  • samopouzdanje – razvijajući i realizirajući vlastite ideje njeguje se individualnost i raste samopouzdanje.
  • inovativnost – potiče znatiželju, percepciju i drukčiji način razmišljanja.
  • mama i beba komunikacija prstima Možda te zanima... Igre prstićima i druge aktivnosti za razvoj fine motorike Vrtić

Kreativne radionice

 | Author: promo Foto: promo JumpingClay radionice prepune su bogatog sadržaja za mališane. Djeca se kroz modeliranje i igru susreću sa različitim temama iz svakodnevnog života kao što su: geometrijska tijela, zdrava prehrana, biljni i životinjski svijet, godišnja doba, promet, praznici i brojnim drugim sadržajima edukativnog i zabavnog karaktera. Radionice vode licencirani instruktori modeliranja, certificirani od strane JC akademije. Naravno, izrađene figurice mališani nose sa sobom kući te im one ostaju kao trajne uspomene – remek djela koja su napravili svojim ručicama.

Svakako treba naglasiti da tijekom cijele godine za sve uzraste u vrtićima i školama održavaju prigodne tematske radionice (Božić, Uskrs, Majčin dan, Maškare...), a temu je moguće prilagoditi prema željama ili čak nastavnom programu (npr. geometrijski oblici, ljudsko tijelo i organi, građa biljne i životinjske stanice, hranidbena piramida...). 

Nezaboravni dječji rođendani

Isto tako, ako ste u potrazi za jedinstvenom i nezaboravnom proslavom, JumpingClay akademija organizira potpuno drugačije, kreativne i zabavne dječje rođendane u svojim prostorima ili na lokaciji po vašoj želji. Osim toga, možete im se javiti i izradit će personaliziranu figuricu ili cijelu scenu kao ukras za rođendansku tortu ili bilo koju drugu prigodu!

Stoga, pustite mašti na volju, izaberite temu, modelirajte i zajedno s klincima otkrijte skrivene talente i trajno sačuvajte vaša remek-djela!

Više o JumpingClay glini, radionicama i proslavama dječjih rođendana pročitajte na službenoj stranici ili posjetite njihovu Facebook stranicu.

Možda te zanima... Jedinstvena glina s kojom djeca uče kroz igru Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.