Vrtić Igre za djecu 02. veljače 2024.

Trogodišnji dječak uvukao se u aparat s Hello Kitty plišancima, intervenirala i policija

Foto: Print screen/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Policija je objavila video pustolovnog trogodišnjaka Ethana, okruženog brdom Hello Kitty plišanih igračaka dok su policajci smišljali kako ga mogu izvući

Sve dogodilo u jednom shopping centru u Queenslandu u Australiji. Pustolovni trogodišnjak dječak Ethan uspio se zaglaviti u automatu okružen Hello Kitty plišancima. Njegov je otac prepričao kako je unutra upuzao u djeliću sekunde. Dječak Ethan nije djelovao uznemireno, niti mu se žurilo da ga se spasi. Policajci su razbili staklo i onda mu rekli da može izabrati nagradu koju želi. Australska policija kaže kako ovakav slučaj još nikada nisu zabilježili. 

Njegov otac Timothy Hopper rekao je novinarima da je nevjerojatno kojom je brzinom dječak ušao u stroj: "U djeliću sekunde se uvukao u stroj, a vratašca su se zatvorila za njim". On je i nazvao tvrtku koja upravlja strojem pa prepričao razgovor s njima: "Pitali su me kako sam i je li mi novac zapeo u aparatu. Rekao sam im da je jedino što je zapelo moje dijete i da bih ga volio vratiti."

Možda te zanima... Zašto se dijete manje igra kad ima više igračaka? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.